LRF Konsult gör det lättare att vara företagare
Fastighetsförmedling

Sälja fastighet

När du ska sälja din gård dyker det ofta upp en mängd frågor. Det exempelvis vara allt ifrån vad fastigheten är värd, hur arrendet på åkern och jakten ska hanteras, om skogen ska säljas avstyckad för sig, vad skatten blir, till när det är bäst läge att sälja just din fastighet. Mycket att tänka på? Inte när om du anlitar det företag som har branschens längsta erfarenhet och all den kompetens du behöver under ett tak.

Vi ger dig en trygg försäljningsprocess där du som säljare har de bästa förutsättningarna att göra en så bra affär som möjligt.  Varje år säljer vi över tusen skogs- och lantbruksfastigheter över hela Sverige. Våra mäklare har erfarenhet och relevant utbildning och inom jord och skog, såsom agronomer, skogsmästare eller jägmästare. Ofta jobbar vi tillsammans i ett försäljningsuppdrag med våra kollegor som är jurister, lantmätare, ekonomer och företagsrådgivare. Det är en bredd som vi är unika med på marknaden som företag.

Vad du får

  • Genuint kompetenta och utbildade mäklare inom skog och lantbruk nära dig och din fastighet.
  • Marknadens vassaste fastighetsvärdering.
  • Tillgång till vårt unika kontaktnätverk och spekulantregister.
  • Specialister som hjälper dig med alla frågor kring ex. juridik, arrende, ekonomi och skatt.
  • En flexibel lösning som anpassas efter just dina behov.

Vi har cirka 100 fastighetsmäklare spridda över hela landet, vilket ger oss en mycket god lokal marknadskännedom. Tillsammans med att vi våra 1500 kollegor inom ekonomi, juridik och affärsrådgivning ger det våra kunder ett stort mervärde och de bästa förutsättningarna att en lyckad försäljning.  Därför vi är Sveriges största mäklare av skogs- och lantbruksfastigheter.  

Funderar du på att sälja? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig eller kontakta någon av våra fastighetsmäklare direkt.

Du kan också ringa oss på 0771- 27 27 27.