VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA
Visa alla bilder
Lunnom, ca 2 ha

Fakta om fastigheten

Typ:
Småhus
Fastighet:
Östra Göinge Lunnom 6:6 & 12:1
Lunnom 1183
28993 Broby

Utgångspris/ försäljningssätt

450 000 kr

Kontakt

bild_Rebecca Rebecca Servin
Fastighetsmäklare
044-20 89 01
rebecca.servin@lrfkonsult.se
bild_Felix Felix Lindström
Fastighetsmäklare
044-20 89 13
felix.lindstrom@lrfkonsult.se
LRF Konsult Kristianstad
Västra Boulevarden 47
291 31 Kristianstad
Östra Göinge Lunnom 6:6 & 12:1

Lunnom, ca 2 ha

På ett lugnt och avskilt läge i Lunnom, strax utanför Broby, finner ni ett trevligt hus med stor och lummig trädgård. Tillhörande skogsmark om ca 1 ha. En perfekt plats för er som söker en plats för återkoppling och med naturen som närmsta granne.

Byggnad

Rum

Trevlig byggnad i 1-plan med källare och delvis inredd vind uppförd 1943, med en taxerad boarea om 69 kvm och biarea om 51 kvm. Stommen i byggnaden är av trä, tak av tegel och fasad av trä. Fönster är 2-glastyp. Uppvärmning sker med ett vattenburet system via äldre oljepanna. Enskilt vatten och avlopp. Planlösning: Välkomnande entré som tar er vidare in i bostaden. Ljust allrum i anslutning till sovrum. Kök med plats för matbord och köksentré som tar er ut till den härliga trädgården. Källaren når ni från köket. I källaren finns pannrum, förråd och tvätt och dusch möjligheter. På ovanvåningen finns ett rymligt sovrum.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 25300 kr

Övrigt

- Fastigheten har använts som fritidshus. - Friskrivningsklausul: Köparen av fastigheten är medveten om att det i köpekontraktet kommer att tas in en klausul där säljarna friskriver sig från ansvar från ansvar för fel eller brister i fastigheten.

HitCounter