VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Juridiska råd för familjen, företaget och fastigheten

Vi vänder oss till alla som behöver juridisk rådgivning. Hos oss kan du få hjälp oavsett om det gäller det privata, företaget eller fastigheten. Detta gör oss unika på marknaden.

En av Sveriges största juristbyråer

Vi är ca 100 jurister och specialister som kan familjerätt, affärsjuridik och fastighetsrätt på LRF Konsult. Det gör oss till en av Sveriges största juristbyråer. Vårt dagliga arbete handlar till stor del om att hjälpa dig och andra kunder att hantera problem och konflikter. Det kan vara privat eller frågor som rör ditt företag. Oavsett om det handlar om en tvist som redan uppstått eller ett avtal som ska förhindra problem kan våra jurister hjälpa till. Att ha ordning på avtal, testamente och andra juridiska frågor är en trygghet om något händer dig, familjen eller företaget.

Dina juridiska behov styr

Dina juridiska behov styr,  vår målsättning är att vara Sveriges bästa jurister och specialister. Det innebär att vi ska ha den högsta kompetensen och den mest professionella rådgivningen. Eftersom vi vet att förutsättningarna skiljer sig åt i olika branscher och i olika delar av landet innebär det också att vi ska vara bäst på att anpassa vår rådgivning till just dina behov.

 

Aktuellt just nu

LRF Juridikhjälpen - backar upp dig vid tvister

LRF Juridikhjälpen är en helt ny och unik försäkring som täpper till luckor där rättsskyddet i den vanliga lantbruks- och företagsförsäkringen inte gäller.

Fråga juristen!

Har du en juridisk fråga? Ställ juridiska frågor till vår jurist Jessica Wieslander. Hon jobbar på LRF Konsult i Umeå och svarar på dina frågor.

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Vi skickar ut två olika nyhetsbrev kontinuerligt under året, ett för Skog och Lantbruk samt ett för Företag. Välkommen att prenumerera på ett av dem eller båda genom att göra din intresseanmälan. Det är självklart kostnadsfritt!