VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Välkommen på arrendekurs på Öster Malma — 23-26 oktober 2017

LRF Konsult bjuder in dig till en fyradagarsutbildning i arrende, jakträtt och övriga nyttjanderätter.

Utbildningen är praktiskt orienterad och riktar sig till alla som arbetar med nyttjanderättsfrågor såsom förvaltning och upplåtelse av mark. Innehållet är anpassat både för den som gått kursen tidigare år och den som deltar för första gången. 

Utbildningen är förlagd till Svenska Jägareförbundets konferensanläggning på Öster Malma i hjärtat av Sörmland, nära Stockholm och Mälardalen. Här blir ni som konferensdeltagare inspirerade i en avkopplande atmosfär nära det vilda. Kursavgiften inkluderar helpension med konferensmiddagar på det charmiga barockslottet och en guidad tur i Öster Malma Wildlife Park. Besök gärna hemsidan jagareforbundet.se/oster-malma för mer information om anläggningen.

För att få en givande kurs och utbildning har vi maximerat antalet kursdeltagare till 30 personer.

Kursinnehåll

Kursen behandlar samtliga arrendeformer d v s jordbruks-, bostads-, anläggnings- och lägenhetsarrenden. Tyngdpunkten ligger på jordbruksarrende. En av kursdagarna ägnar vi helt åt jaktfrågor av olika slag.

Vi kommer också att ta upp andra fastighetsrättsliga frågor som fastighetsreglering, avstyckning, klyvning m.m. och hur dessa inverkar på arrenden och andra nyttjanderätter.

Sist men inte minst lämnas stort utrymme för deltagarnas specifika önskemål, frågor och synpunkter. Vi ser därför gärna att du i din anmälan berättar om det är någonting särskilt som du vill ska behandlas under kursveckan.

Föreläsare

Föreläsare blir Carl Olof Nilsson Öhrnell, hyresråd i Hyres- och arrendenämnden i Jönköping, lantmätare Marianne Eriksson, Hallstavik, Ola Wälimaa, förbundsjurist på Jägareförbundet samt Hans Andersson, professor vid SLU. Kursledare är Jessica Wieslander, LRF Konsult.

Kurstider 

Utbildningen omfattar fyra hela kursdagar om sammanlagt ca 22 timmar.

Kursavgift

Kursavgiften är 16 000 kronor. I priset ingår helpension i enkel- eller dubbelrum, två dagsaktiviteter och en kvällsaktivitet samt kurs och kursdokumentation.

Observera att vi inte kan garantera plats i enkelrum till samtliga deltagare. Först till kvarn gäller.

Anmälan

Sista anmälningsdag är den 15 september 2017. Anmälan är bindande.

Jag vill anmäla mig»

 

Frågor och funderingar?

Har ni synpunkter eller frågor på kursen eller arrangemanget, kontakta då Jessica Wieslander alternativt Ingela Ekholm. Vänligen använd kontaktformulären här bredvid.

Hjärtligt välkomna med er anmälan och till en spännande och lärorik kurs!