VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Så sparar du ner dokument från MittKontor

Här följer en instruktion hur du enkelt sparar ner dina privata dokument från MittKontor och flyttar över dem till nya MittKontor.

Ladda ned privata dokument - för dig som kund

Kunden har tillgång till funktionen då den är inloggad i MittKontor och inne på fliken Dokument. Kunden har där tillgång till en privat yta (knappen Privata) där han/hon kan skapa mappar och lagra dokument. Förhållandevis få kunder har utnyttjat denna funktion men de som gjort det behöver ta hand om sina dokument själva eftersom kundansvarig inte har tillgång till ytan.

Förfarandet för att ladda ned dokumenten är enkelt. Klicka på knappen LADDA NED PRIVATA DOKUMENT:


Privata dokument


Då skapas en komprimerad (zip-) fil som innehåller mappstrukturen (dock inte tomma mappar) och dokumenten. Om man använder Internet Explorer får man upp en dialogruta där webbläsaren frågar var filen ska sparas:

Privata dokument

Privata Dokument 3

Lämpligen väljer man alternativet Spara som och väljer en plats för zip-filen där man lätt kan hitta igen den. Därefter högerklicka på filen och välj Extrahera alla…:

Privata dokument 4

Välj lämplig mapp att packa upp filerna i och låt rutan Öppna mappen när filerna extraherats vara vald. Klicka på Extrahera så öppnas en ny Utforskare varifrån du kan ”klicka och dra” filerna till önskad mapp i MittKontor 2.

Privata dokument 5

Kontakta supporten med dina frågor!

Mejla oss på mittkontor@lrfkonsult.se

Ring oss på 0770-77 97 00

Vi har öppet alla vardagar mellan 8:00-17:00

Förändrade öppettider under sommaren

Sommaren är här och det innebär att våra öppettider till supporten är ändrade. Här ser du hur vi har öppet under juni, juli och augusti 2017.

  • 16/6 –  7/7 kl 8:00-16:00
  • 10/7 – 28/7 kl 8:00-12:00
  • 31/7 – 29/9 kl 8:00-16:00