Företagare

Vi på LRF Konsult arbetar med ägarledda företag inom en lång rad branscher. Vi vill göra det lättare för dig som är entreprenör att fokusera på det du brinner för: Att utveckla ditt företag, skapa tillväxt och lönsamhet.

Personlig rådgivning

Vi vill vara det personliga alternativet för alla ägarledda företag. Det som skiljer oss från andra rådgivare är att vi kan erbjuda den stora organisationens erfarenhet och resurser i kombination med närvaron och förståelsen för den lokala marknaden där du verkar. 

Vår målsättning är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag. Det innebär att vi ska ha den högsta kompetensen och den mest professionella rådgivningen.

Dina behov styr

Eftersom vi vet att förutsättningarna är väldigt olika i olika delar av landet innebär det också att vi ska vara bäst på att anpassa vår rådgivning efter dina behov. Oavsett om du är åkare, hantverkare eller driver butik. 

Vi gör det lättare för dig att vara företagare och ser till att du får rätt förutsättningar att tjäna pengar och utveckla verksamheten. Ditt företags utveckling och lönsamhet är vårt kvitto på bra rådgivning.

Få av våra kunder har blivit företagare för att de älskar bokföring och deklaration. Men det gör vi. För vi vet att ordning och reda på siffrorna är grunden för ett framgångsrikt företagande. Tack vare våra rådgivare och våra system blir det enklare för dig att få den kontroll och överblick på ekonomin som gör att du får rätt förutsättningar att ta beslut om ditt företags framtid.

Läs mer om Digital Företagare

All information om vårt digitala paketerbjudande som gör ditt företagande enklare.

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Vi bevakar de senaste trenderna i branschen och ger dig aktuell information från aktörer inom alla branscher. Vi ger tips och ideér till dig som driver egen rörelse.

Börja prenumerera redan idag!»

 

Kontakta oss