Företagsutveckling

De flesta som har drivit företag ett tag kommer in en fas som kräver en förändring. Inom företagsutveckling kan vi hjälpa dig som företagare att ta nästa steg med rådgivning och anpassade tjänster.

För en del kan tillväxten avta och det blir ett större fokus på att skapa en effektiv administration och försöka öka vinsten på den verksamhet man har byggt upp. För andra kan det exempelvis handla om framtida investeringar, anställa personal m m.

Utveckla ditt företag med LRF Konsult

Om du vill ta ditt företagande till nästa nivå erbjuder flertalet anpassade tjänster inom företagsutveckling. Allt från företagsråd till branschanpassade nyckeltalsanalyser och ekonomistyrning. Kontakta våra företagsutvecklare i formuläret nedan för mer information.

Case: Så får Jeanette chans att utveckla sitt företag  Med rätt hjälp kan Jeanette göra det hon är bäst på – hjälpa människor Hämta kundcase

Kontakta oss

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Vi bevakar de senaste trenderna i branschen och ger dig aktuell information från aktörer inom alla branscher. Vi ger tips och ideér till dig som driver egen rörelse.

Börja prenumerera redan idag!»