Lantbrukare

I snart 100 år har vi på LRF Konsult hjälpt lantbruksföretagare i hela landet och under åren har vi byggt upp en unik kunskap och kompetens.

Idag är vi landets största redovisnings- och rådgivningsföretag och hjälper företagare inom lantbruk, skogsbruk och andra branscher att tjäna pengar på sin verksamhet.

Grunden för allt framgångsrikt företagande är ordning och reda på ekonomin och ett lantbruksföretags verksamhet förstår man inte till fullo bakom ett skrivbord. Tack vare att vi träffar lantbrukare inte bara på våra 135 kontor över hela landet utan också ute i ladugårdar och på åkrar förstår vi vilka drömmar och farhågor du har.

Vi har tjänster som är anpassade utifrån dina behov både när du startar upp verksamhet, när du driver och vill utveckla din verksamhet liksom när du funderar på att sälja eller överlåta till nästa generation. Dessutom har vi en mängd tjänster och erbjudanden som riktar sig speciellt till dig som lantbruksföretagare inom olika produktionsgrenar samt inom EU-rådgivning.

LRF Konsult tar också regelbundet fram branschledande rapporter och publikationer kring viktiga och aktuella frågor för Sveriges lantbrukare.

Subventionerad ekonomirådgivning för dig som drabbats av torkan

Fram t.o.m den 10 mars 2019 får du 70 % subventionerat på vår ekonomiska rådgivning tack vare stöd från europeiska landbygdsprogrammet. Läs mer om erbjudandet här»

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi bevakar de senaste trenderna och ger dig aktuell information från aktörer inom branschen.

Börja prenumerera redan idag!»