Subventionerad ekonomirådgivning för dig som drabbats av torkan

Torkan har skapat allvarliga konsekvenser för många lanbruksföretagare. Vi hjälper dig att skapa överblick och kontroll för att få pengarna att räcka till nu och hur du kan stärka ekonomin på längre sikt. Fram t.o.m den 10 mars 2019 får du 70 % subventionerat på vår ekonomiska rådgivning tack vare stöd från europeiska landbygdsprogrammet.

Jag vill veta mer och boka tid för ekonomirådgivning

 

Subventionerad ekonomirådgivning — vad kostar det och vad ingår?

Du som kund betalar 30% av kostnaden, resterande 70% betalar Jordbruksverket upp till 20 000 kronor exklusive moms. Erbjudandet gäller för dig med lantbruksföretag och som brukar minst 50 hektar åker- eller betesmark eller har minst 25 djurenheter. Hästverksamhet ingår inte om den är huvudsaklig inkomstkälla. Erbjudandet gäller t.o.m. 10 mars 2019.

Komplettera även LRF Konsults ekonomiska rådgivning med subventionerad rådgivning inom foderplanering och växtodling hos företag som erbjuder detta.

Vill du veta mer och boka en tid för ekonomirådgivning?

Vänligen fyll då i formuläret här på sidan med dina kontaktuppgifter och välj det kontor som du vill ha kontakt med så hjälper vi dig. Skriv gärna Ekonomisk rådgivning torkan i formulärfältet "Vad kan vi hjälpa dig med?". Du kan även ringa på telefon 0771-27 27 27.

Det här ingår i den subventionerade ekonomirådgivningen

  • Nulägesanalys (Prelimärt resultat för 2018 och prognos 12 månader, likviditetsbehov för att hantera skördebortfall och foderköp)
  • Upprättande av likviditetsplan och likviditetsbudget
  • Dokumentation i form av handlingsplan på prioriterade aktiviteter
  • Uppföljning vid behov
  • Andra ekonomiska underlag kan ingå för att beräkna effekter av torkan och/eller kontakt med kreditgivare, jordägare med mera

Vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig

Kontakta oss

Rådgivningen delfinansieras av Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling via det svenska landsbygdsprogrammet.

Läs mer på EU-kommissionens webb»