Driva, äga och utveckla lantbruket

Vi kan hjälpa dig när du ska trimma din dagliga drift, ta nästa tillväxtsteg eller utveckla dina affärer.

Som företagare inom lantbruket är du en viktig del av svensk samhällsekonomi. Vi förstår de speciella förutsättningar du som lantbrukare har och vår mission är att underlätta din vardag och se till att ditt företag kan växa.

För att växa behöver man ha ordning på ekonomin och en effektiv administration på plats. Det kan också vara läge att fundera över bolagsformen. Enskild firma är den absolut viktigaste företagsformen inom svenskt lantbruk. Men ibland kan det finnas fördelar med att lägga driften av verksamheten i ett aktiebolag. När man växer ställs också högre krav på styrning och ledning av företaget liksom hantering av personal.

Här bredvid kan du klicka dig vidare och läsa mer om vad som är intressant just för dig. Självklart når du oss enkelt genom att fylla i kontaktformuläret här under.

Kontakta oss

Bygger du? så kan nya reglerna med personalliggare påverka dig

Från och med den 1 januari 2016 är det obligatoriskt med elektronisk personalliggare för fastighetsägare och andra som bedriver byggverksamhet. Detta gäller även lantbruksföretag som genomför större byggnationer!

Dags att dränera?

Flera olika stöd finns att söka i det nya landsbygdsprogrammet.