Erbjudande till dig som är LRF-medlem

Som medlem i LRF har LRF Konsult tagit fram särskilda erbjudanden. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som LRF medlem nedan. För att ta del av våra erbjudanden, kontakta ditt närmaste kontor genom formuläret här bredvid.

Ny LRF-medlem

Rabatt för nya LRF-medlemmar (Värde 750 kr)

Som ny medlem i LRF får du en rabattcheck med värde på 750 kronor som kan användas som betalningsmedel för alla typer av LRF Konsult tjänster. Kan ej kombineras med Startpaket Digitala tjänster eller Skattesamtal.

Ekonomi

Digital Företagare för dig som LRF-medlem

Vill du arbeta effektivt med din ekonomi, slippa pappersarbete och fokusera mer på din verksamhet? Då är Digital Företagare något för dig. Med Digital Företagare får du digitala redovisningstjänster och kan arbeta mer effektivt. Du som vill får även tillgång till en personlig rådgivare inom jord- och skogsbruk.

Läs mer om Digital Företagare»

Digital Skogsägare

Kombinera nya digitala verktyg som ger dig ordning och reda i din skogsfastighets ekonomi på ett enkelt sätt. Du har alltid kunniga och aktiva rådgivare nära till hands. På ett nytt sätt får du full kontroll på din skogsekonomi och kopplat till detta har du landets bästa skatterådgivning för skogsägare. Ett bokslut och en deklaration ingår. Som medlem i LRF får du prova verktyget Enkel Bokföring gratis i 60 dagar.

Läs mer om Digital Skogsägare»

Startpaket digitala tjänster (Värde 995 kr)

För att komma igång med dina digitala tjänster snabbt och få ut mesta möjliga nytta får du Startpaketet med personlig genomgång för endast 995 kr exkl. moms, när du köper Digital Företagare eller Digital Skogsägare (ord. pris: 1 990 kr exkl. moms).

Läs mer om Startpaketet»

Utbildning

LRF Företagarakademin (Kostnadsfritt)

LRF Företagarakademi och LRF Konsult har under de senaste åren tagit fram ett flertal digitala utbildningar exempelvis ekonomistyrning, resurseffektivisering, målstyrning som är kostnadsfria för dig som LRF-medlem.

Stöd och råd

Arrendejouren (30 minuter kostnadsfri rådgivning)

I LRF-medlemskapet ingår 30 minuters kostnadsfri arrenderådgivning via telefon. Telefonjouren har öppet måndag till fredag kl. 9.00-12.00 och 13.00-15.00 mellan den 10 januari och 15 juni samt mellan den 15 augusti och 10 december.

Läs mer om Arrendejouren»

Skattesamtal (Värde 750 kr)

Är du säker på att du betalar rätt skatt? Beräkningar visar att jord- och skogsbrukare kan tillföras betydande värden genom bättre skatteoptimering. Nu kan du som LRF-medlem få hjälp av LRF Konsult till ett kraftigt rabatterat pris. LRF-medlemmar betalar 1 900 kr för Skattesamtalet, för icke-LRF-medlemmar är priset 2 650 kr.

Läs mer om Skattesamtal»

Försäkringsrådgivning (Kostnadsfritt första möte)

Om du drabbas av en större skada som till exempel brand, snöras eller storm kan du få hjälp av LRF Konsults försäkringsrådgivare. Första rådgivningstillfället är kostnadsfritt för LRFs medlemmar.

Kontakta oss

 

Bli Digital Företagare – skräddarsytt efter ditt företags behov

Läs mer om Digital Företagare»

 

 

Digital Skogsägare - hur enkelt som helst