Hästnäring

Kompetens i hästväg! Antalet hästar och företag med hästverksamhet fortsätter att öka i Sverige. LRF Konsult är sedan många år specialist på skatterådgivning inom hästnäringen. Allteftersom hästföretagandet ökar har även vår rådgivning till olika hästföretagare ökat.

Hästföretagare har ett passionerat förhållande till hästar och drivs samtidigt av att göra affärer. De lägger ner många arbetstimmar och investerar i sina företag för att få god lönsamhet och kunna utveckla sin verksamhet. De senaste åren har också en helt ny typ av företag vuxit fram. Företag som för ett antal år sedan bedrevs som deltidsföretag är de företag som idag utvecklar näringen. De har lyckats ligga rätt i tiden när intresset för individuella val som t ex privata ridlektioner i olika ridstilar, äventyrsutflykter, uthyrning av stallplatser och försäljning av fodermedel ökar.

Det finns flera fallgropar men givetvis många möjligheter att utveckla sin affärsverksamhet inom hästnäringen. Hos oss får du hjälp med allt inom rid-, trav- och galoppsport samt hästturism. Vi ger dig mer tid för hästarna och hjälper dig med frågor som rör alltifrån inackorderingsstall, ridskolor och avel till EU, redovisning, moms och juridik. Kort sagt är vi specialister på att ta fram upplägg som ger dig bättre hästekonomi.

Våra aktuella erbjudanden för hästföretagare

 

Kontakta oss