VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Starta eller köpa ett lantbruk

Ny som lantbrukare, grattis! Du är nu äntligen ägare till den lantbruksgård som du drömt om så länge. Vi tror att det känns fantastiskt. Men du kanske upplever att många frågetecken torna upp sig.

Det kan gälla allt ifrån juridiska avtal och val av bolagsform till att sköta det administrativa arbetet med bokföring, skatter och tillstånd till att ha fokus framåt och få maximal lönsamhet i sin verksamhet.

Vi vet att varje lantbrukare har olika förutsättningar och att målsättningen med verksamheten kan te sig väldigt olika. Av erfarenhet vet vi också vilka utmaningar och möjligheter du har som lantbrukare.

Här till höger ser du tjänster som är relevanta för dig som ska köpa eller starta ett lantbruk. Kontakta oss enkelt genom formuläret här under.

Är du ung lantbrukare? - så får du investerings- och startstöd

Planerar du att starta eller investera i ditt företag på landsbygden? Det finns startstöd och en mängd investeringsstöd i företag på landsbygden att söka.

Läs mer>> 

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:

Jag godkänner att LRF Konsult lagrar och hanterar mina personuppgifter samt kontaktar mig med relevanta erbjudanden enligt LRF Konsults dataskyddspolicy.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi bevakar de senaste trenderna och ger dig aktuell information från aktörer inom branschen.

Börja prenumerera redan idag!»