Skogsägare

Med lokal närvaro och spetskompetens så blir vi den mest anlitade rådgivaren för Sveriges skogsägare.

Det som också skiljer oss från många andra rådgivare är att vi finns där din skogsfastighet finns. Vi har 130 kontor över hela landet. Det betyder att du alltid har nära till våra experter, inte bara på skog, utan också på avancerad rådgivning inom våra specialområden ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling.

Stor erfarenhet av skogsägande

I snart 100 år har vi på LRF Konsult hjälpt skogsägare i hela landet. Vi har haft förmånen att på nära håll följa utvecklingen av det svenska skogsbruket. Under åren har vi byggt upp en unik expertis.

Vår målsättning är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag. Det innebär att vi ska ha den högsta kompetensen och den mest professionella rådgivningen. Eftersom vi vet att förutsättningarna är väldigt olika för landets 350 000 skogsägare innebär det också att vi ska vara bäst på att anpassa vår rådgivning efter dina behov.

Personlig skoglig rådgivning

Oavsett om skogen är din huvudverksamhet, om du driver både lantbruk och skogsbruk eller om skogen kompletterar ett annat företagande, har vi rådgivare som kan se helheten i just din situation.För det som driver oss är att göra det enkelt för dig att vara skogsägare.

Digital Skogsägare - ett enklare sätt att sköta skogsekonomin

Träffa Ulf Magnusson som använt tjänsten Digital Skogsägare i ett år. Se hur hans upplevelse varit och hur det förenklat hans jobb.

 

Många fördelar att gå Skogsägarskolan

Få en bra grund som nybliven skogsägare! Se filmen om varför du bör gå gå vår Skogsägarskola.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi bevakar de senaste trenderna och ger dig aktuell information från aktörer inom branschen.

Börja prenumerera redan idag!»