Du som äger både jord och skog

Ju längre upp i Sverige du har din skog, desto mer troligt är det att du äger en ”ren” skogsfastighet. Vanligast är ändå att du äger en gård med skogsmark, åkermark, ekonomibyggnader och mangårdsbyggnad.

Själva skogen är en av flera olika verksamhetsgrenar, men inte alltför sällan den del av gården som betingar det största ekonomiska värdet. Andra verksamhetsgrenar kan vara exempelvis växtodling, vindkraft, kött- eller mjölkproduktion, uthyrningsverksamhet och/eller entreprenad i någon form. LRF Konsult är ledande ekonomisk och juridisk rådgivare inom både skog och lantbruk och vi kan ta ett helhetsgrepp kring din situation som företagare och ägare av din fastighet. Vi har möjlighet att samla all din rådgivning på ett ställe.

Läs mer om vi kan erbjuda dig som skogsägare som också har andra typer av verksamheter på din gård under Lantbruk eller under Företag. För mer info om vad vi kan erbjuda just dig, ta gärna kontakt med ditt närmaste kontor genom att fylla i kontaktformuläret nedan.

Kontakta oss

Digital Skogsägare - hur enkelt som helst

 

Kombinera nya digitala verktyg som ger dig ordning och reda i din skogsfastighets ekonomi på ett enkelt sätt. Prova gratis under 30 dagar! 

Bli Digital Skogsägare nu>>