Lantligt boende

Avstyckad gård – Gånarp

Högstbjudande

4 500 000 kr

Försäljningssätt

Öppen budgivning

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
1,7 ha
Tomtområde
1,7 ha
Boyta
140 kvm

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

ÄNGELHOLM GÅNARP 41:1, del av

Adress

Gånarps byaväg 33 26692 Munka-Ljungby

Om fastigheten

Välskött gård med fria vyer i Gånarp! Mysig gårdsbild med boningshus i 1,5 plan med källardel och vackert stall i tegel med vinkelbyggd logdel. Funktionellt före detta grisstall avsides beläget som idag genererar fina intäkter för fordonsuppställning. Areal om 1,7 ha med möjlighet att köpa till ytterligare mark!

Hitta hit

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnader

Boningshus

Boningshus uppfört 1935 i 1,5 plan med källardel.
Entréplan med vardagsentré med källartrappa, förråd och badrum. Kök med stor matplats med utgång till terrass.Stort vardagsrum med matsalsdel i anslutning. Finentré med sovrum/kontor.
Ovanvåning med två stora sovrum med förvaringsmöjligheter, vindsutrymme samt utrymme förberett för WC.
Källare under del av huset med tvättstuga, pannrum, dusch samt förvaring.
Carport för två bilar

Ekonomibyggnader

Stall i tegel med vinkelbyggd loge
Uthus med garage och mindre verkstad
Före detta grisstall omgjort till förvaring med hel öppen yta. Generar idag goda intäkter för säsongsförvaring av fordon. Uppvärmt förråd i byggnaden. Loge i anslutning med hårdgjort golv för förvaring av större objekt.

Besiktning och undersökningsplikt

Den slutgiltiga köparen har enligt jordabalken ett långtgående ansvar att undersöka fastigheten och förvissa sig om dess skick, gränser och areal före köpet. Köparen ges därför möjlighet till att på egen hand eller genom konsult före köpet undersöka fastigheten och därigenom skaffa sig kännedom om det skick vari den befinner sig.
Den som slutligen köper fastigheten är medveten om att det i köpekontraktet kommer att tas in en klausul där säljaren friskriver sig från ansvar gällande fel eller brister i fastigheten.

Fastighetsbildning

Försäljningen gäller område av fastighet. Ansökan om fastighetsbildning finns hos Lantmäteriet.

Köparen och säljaren skall vara skyldiga att tåla mindre jämkningar i fråga om områdets gränser, areal eller dylikt vilka kan komma att bestämmas vid förrättningen.

Tillträde till fastigheten sker när lantmäteriförrättning vunnit laga kraft och registrerats. Köparen erlägger 10 % i handpenning i samband med köpekontraktets undertecknande.

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Liknande fastigheter