Lantligt boende

Avstyckad gård med lugnt läge

Högstbjudande

2 200 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklaren för visning.

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
2,1 ha
Åkermark
2,0 ha
Småhusmark lantbruk
0,1 ha
Antal rum
5 st

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

FALKENBERG KÖINGE-LUNNAGÅRD 1:55

Adress

Köinge-Lunnagård 103 31161 Ullared

Om fastigheten

I Köinge mellan Falkenberg och Ullared finns denna avstyckade gård med 2 hektar mark och renoverat boningshus som idag är delat som generationsboende. Ekonomibyggnader med många möjligheter till mindre djurhållning eller annan verksamhet. Bostadshus med generationsboende som enkelt kan slås samman.

Bilder

Visa alla bilder

Planritningar

Planskiss

Fakta

Byggnader

Bostadsbyggnad

Bostadsbyggnad i ett plan med inredningsbar vind- ett mindre sommarrum finns. Boarea enligt taxeringen är på ca 125 m². Huset är idag uppdelat på två lägenheter som generationsboende. Den mindre delen är helt nyrenoverad och består av två rum kök och toalett med dusch. Den större delen har tre rum, kök med matplats samt toalett med dusch. Uppvärmning sker idag med luft/luftvärmepumpar. Vatten och avlopp är enskilt till fastigheten med vatten från grävd brunn och äldre avlopp som behöver bytas , föreläggande finns att det skall göras nytt.

Verkstad

Verkstadsbyggnad med nya bra portar och isolerad förråd/kontorsdel med ett pentry är på gång. Bra byggnad för någon form av verksamhet.

Ekonomibyggnad

Två längor med tidigare stall och logdelar samt flera förråd. En mindre del är nyligen renoverat och isolerat garage med fjärrstyrd port.

Arrende/nyttjanderätter

Marken är muntligen utlånad så den blir tillgänglig efter skörden.

Förvärvstillstånd

Juridisk person behöver förvärvstillstånd för lantbruksfastigheter.

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Kontakta oss