Fritid, tomt & övrigt

Friliggande villa på landet

Högsta bud

530 000 kr

Högstbjudande: 650 000 kr

Visa bud

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
0,2 ha
Tomtområde
0,2 ha
Boyta
115 kvm

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

TOMELILLA FRÖRUM 14:11

Adress

Frörum 1411 27392 Skåne-Tranås

Om fastigheten

Ståtlig 40-tals villa med lummig trädgård, trivsamt inramad av träd och buskage. Huset ligger upp till väg 19 i öster och i väster sträcker sig fantastisk utsikt över det skånska landskapet. Huset med boarea på 115 kvm och biarea på 70 kvm bjuder på fina detaljer så som en gedigen stentrappa och fiskbensparkett. Visst renoveringsbehov föreligger.

Hitta hit

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnad

Rustik villa i det böljande landskapet på Österlen. Villan som är uppförd i början av 1940-talet har vackra detaljer och ger ett praktfullt intryck med sitt mansardtak. Trädgården ramar lummigt in huset med träd och buskage, vilket skapar en härlig och tydlig avgränsning för tomten.

Bostaden har en taxerad boarea på 115 kvm och en biarea på 75 kvm.

Genom den lilla hallen möts man av en öppen passage in till husets kök och det stora fönstret som bjuder på utsikt över det böljande landskapet i väster. Köket renoverades samt fick nya vitvaror 2016, köket är inte använt sedan dess. Vidare från köket kommer man till husets samlingspunkt, det stora allrummet med fiskbensparkett och plats för både stort matsalsmöblemang samt tv-hörna. Källaren nås från utsida samt inifrån köket.

Från hallen möts man även av den rustika stentrappan upp till ovanvåningen. Ovanvåningen bjuder på två stora sovrum med garderober, badrum samt ett allrum med balkong i väster. Samtliga rum har en tilltagen takhöjd tack vare husets mansardtak. Huset har även oinredd vind samt stor källare under hela huset, med pannrum, tvättstuga och förvaringsutrymmen.

Huset är i behov av renovering, men är i brukbart skick.

Källargrund, fasad av puts och yttertak av tegelpannor.

Fastigheten har eget avlopp, godkänt av kommunen år 2007. Fiber finns indraget.

Vattenburen uppvärmning via oljepanna med elpatron.

GARAGE
På fastigheten finns även ett garage på 32 kvm med gjutet golv, isolerade väggar med fasad av träpanel och yttertak av tegelpannor.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 17 800 kr

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Liknande fastigheter