Kommersiell fastighet

Fullutrustad verkstad Ronneby Bilservice

Visning

  • Kontakta mäklaren för visning.

Anmäl intresse

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

Ronneby Bilservice AB

Adress

Karlshamnsvägen 1 37231 Ronneby

Om fastigheten

Ronneby Bilservice AB
Tillfälle att förvärva en fullutrustad bilverkstad som har drivits som Volvo Närserviceverkstad och med service till samtliga bilmärken.
Verkstadslokal med generös golvyta och takhöjd med sju lyftar varav fem med komplett verkstadsutrustning med kvalitetsverktyg och specialverktyg för Volvo. Utför service och reparationer, däckhantering och däckförvaring, glasbyte, AC-reparationer .
Ronneby Bilservice AB är idag ackrediterad verkstad av Swedac , certifierad LUPIN verkstad samt har personal som innehar certifikat för AC.
Bolaget har en stark ställning på den lokala marknaden med återkommande kunder som utgörs av privatpersoner, företag och försäkringsbolag.
Hyrda lokaler om ca 850 kvm innefattar verkstadsdel, kundmottagning, kontor, däckhotell med plats för 800 däck, lager och förråd. På plan två inryms personalutrymme med fikarum, omklädningsrum, duschar och toaletter.
Ronneby Bilservice AB startade 2009 och har drivits med samma ägare sedan dess. Verkstaden har 6,5 anställda för närvarande.

För mer info om försäljningen av företaget, företagets ekonomi samt upplägg på försäljningen, kontakta ansvarig mäklare.
Objektsbeskrivningen för försäljningen och företaget är sekretesskyddad och erhålles till spekulant efter att intressent undertecknat en sekretessförbindelse om tystnadsplikt.
Ronneby Bilservice AB är till försäljning och intresseanmälan görs till ansvarig mäklare.
Visning efter överenskommelse med mäklare. Visningen ombesörjs av bolagets ägare.

Hitta hit

Bilder

Fakta

Kontakta oss

Liknande fastigheter