Lantbruk

Gård i vackra Nyträsk!

Högstbjudande

850 000 kr

Visning

  • sön 16 jun, kl 13:00 - 15:00

    Läs villkor

    Öppen visning - Välkommen!

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
6,9 ha
Tomtområde
6,9 ha
Virkesförråd
640 m3sk
Boyta
114 kvm

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

SKELLEFTEÅ NYTRÄSK 1:34

Adress

Nyträsk 11 93494 Kåge

Om fastigheten

Stor och väl underhållen gård i vackra Nyträsk!

– Ca 35 min från Skellefteå.
– Väl underhållet bostadshus med 3 sovrum och inglasat uterum.
– Traktorgarage / Förrådslokal med tillhörande sovloft. Byggnaden har använt till byggverksamhet.
– Verkstad / Maskinhall med ca 80 kvm gjuten platta, golvvärme, el, vatten och avlopp.
– Ca 7 ha skogsmark.
– Sjöutsikt samt promenadavstånd till sandstrand.

Trevlig lantbruksfastighet med gård och ca 7 ha mark endast 35 minuters bilfärd från Skellefteå. Gården bjuder på ett trivsamt bostadshus, rymliga och praktiska ekonomibyggnader som lämpar sig perfekt för egenföretagaren, hästägaren eller liknande. Med en kort promenad når vi sjön med sandstrand, omklädningsrum, grillplats och fikabord. Fastigheten är belägen i vackra Nyträsk ungefär 2,5 mil från Jörn och Boliden, där finns skola och barnomsorg samt all den närservice du behöver.

Fastigheten mäter totalt ca 7 ha varav ca 5 ha är produktiv skogsmark med ett virkesförråd på ca 600 m3sk. Se fullständig beskrivning i bifogad skogsbruksplan.

Bra fiske i närområdet!

Välkommen på visning!

Hitta hit

Bilder

Visa alla bilder

Planritningar

Fakta

Byggnader

VERKSTAD / MASKINHALL (Byggår; -89)

- Träfasad och plåttak
- Gjuten platta med golvvärme, ca 80 kvm, eluppvärmning. Resterande är grusgolv
- Skjutportar
- El, vatten och avlopp

TRAKTORGARAGE / FÖRÅDSLOKAL (Byggår; -95)

- Trä-/ plåtfasad och plåttak
- Skjutdörrar av plåt
- Dränerad plintgrund
- Loft med förråd och sovplatser
- Mycket bra arbets- och förvaringsyta. Utrymmet har använts för byggverksamhet.

BOSTADSHUS

- Hela huset har vattenburen golvvärme.

GROVENTRE MED FÖRRÅD
- Praktiskt groventre med målat golv och upphängningsyta. I anslutning till groventren finns ett förråd med förvaringsyta.

PANNRUM
- Innanför groventren finns pannrummet med vedpannan, två ackumulatortankar (500l/tank) samt en varmvattenberedare på 110 liter.

HALL
- Ljus och välkomnande hall med klinkergolv och tapetserade väggar. Hallen har såväl upphängning- som förvaringsyta samt ett praktiskt skoskåp.

SOVRUM 1
- Stort sovrum med trägolv och tapetserade väggar. Rummet har bra ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt en rymlig klädkammare med ventilation.

TVÄTTSTUGA
- Tvättstuga med plastmatta på golvet samt våtrumstapet på väggarna. Här finns såväl arbets- som förvaringsyta, städskåp, garderob, infälld strykbräda samt tvättho, tvättmaskin och torkskåp.

KÖK / VARDAGSRUM
- I öppen och modern planlösning finns kök och vardagsrum. Här bjuds vi på ett härligt ljusinsläpp från stora fönster i flera väderstreck. Rummen har plastmatta på golvet samt väggar med tapet och panel. Här finns plats för såväl mat- som soffbord samt ett kök med kyl/frys(halvhöjd), kyl/sval (halvhöjd), diskmaskin, spis med varmluftsugn samt fläkt.

BADRUM
- Fräscht badrum med plastmatta på golvet samt väggar med våtrumstapet. Badrummet har ljusinsläpp från fönster, dusch, wc, handfat, klädskåp och förvaringsskåp.

SOVRUM 2
- Sovrum med plastmatta på golvet samt tapetserade väggar. Rummet har ljusinsläpp från fönster samt förvaring i form av garderob.

SOVRUM 3
- Stort sovrum med plastmatta på golvet samt tapetserade väggar. Rummet har ljusinsläpp från fönster samt en praktisk skjutdörrsgarderob med mycket bra förvaring.

INGLASAT UTERUM
- Från vardagsrummet når vi det stora och underbara uterummet på ca 28 kvm. Rummet är inglasat, har generös takhöjd vilket skapar en härlig rymd samt bjuder på en trivsam utsikt med sjön i blickfånget.

Skogsuppgifter

Förvärvstillstånd

Fastigheten kräver förvärvstillstånd.enligt jordförvärvslagen. Tillståndspliktigt förvärv söks hos Länsstyrelsen i Västerbottens län.
Ansökningsavgift för privatperson 3 700 kr och för juridisk person 5 700 kr.

Besiktning och undersökningsplikt

Köparen är väl medveten om att uppgifterna från skogsbruksplanen i objektbeskrivningen är framtagna enligt för skogsbruksplanläggning gängse metod och är endast ungefärliga. Det kan förekomma avvikelser både uppåt och nedåt. Avvikelserna gäller både enskilda bestånd och summan av dessa. Det kan således inte av Köparen uppfattas som någon garanti att uppgifterna korrekt återger fastighetens egenskaper. Det åligger köparen att själv kontrollera uppgifterna i skogsbruksplanen och de kan ej ställas till grund för talan i domstol.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 689 000 kr

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Liknande fastigheter