Lantbruk

Gård i Vajkijaur

Högstbjudande

1 500 000 kr

Försäljningssätt

Öppen budgivning

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
216,7 ha
Tomtområde
216,7 ha
Virkesförråd
4 490 m3sk
Boyta
110 kvm

Fastighetsbeteckning

Fastighetsbeteckning

JOKKMOKK VAJKIJAUR 1:4

Om fastigheten

Välkommen till denna fina gård med högt & naturskönt läge vid Vajkijaursjön. Boningshuset har stort lantkök, badrum med wc samt två till tre sovrum. Uppvärmning sker via vedspis samt elpatron. Utöver boningshuset finns här även garage för två bilar alt traktor, magasin/lada, friggebodar, hebre och timrad lada. Enligt skogsbruksplanen har fastigheten ett virkesförråd på 4490 m³sk med ett medeltal på 58 m³sk. Boniteten uppgår till 2,5 m³sk per ha. Virkesförrådet fördelar sig på 66% tall, 22% gran och 12% lövskog. Fastigheten är med i Jokkmokks allmänning.

Gårdskarta

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnader

Boningshus

Välkommen till denna trevliga gård med utsikt över Vajkijaursjön. Väl inne i huset möts man av en hall med plastmatta och badrummet till vänster. Badrummet har äldre standard men är utrustat med wc, tvättställ, duschplats samt tvättmaskin. Till höger i hallen ligger trappen till övervåningen samt kapprum. Stort lantkök med vedspis(ok m sotaren) och utrustat med spis, fläkt, diskmaskin, kyl o frys samt frysbox. Samtliga vitvaror är av äldre modell. Fin matkällare finns i köksdelen. Vardagsrum i anslutning till kök. Stort sovrum entréplan med garderob. Övervåningen inhyser förutom hall, ett fd kök med sovalkov samt ett stort sovrum med trägolv.

Magasin

Garage

Fristående garagebyggnad med två portar, varav en högre. El finns indraget.

Hebre

Förråd

Timrad lada

Skogsuppgifter

Skogsbruksplanen har upprättats 2011 av Norra Skogsägarna. Planen har uppdaterats med utförda åtgärder och virkesförrådet har uppräknats med tillväxten till år 2019 och vissa fältkontroller har gjorts i november 2019 av Dan Thörnevall, LRF konsult. Enligt skogsbruksplanen har fastigheten ett virkesförråd på 4490 m³sk med ett medeltal på 58 m³sk. Boniteten uppgår till 2,5 m³sk per ha. Virkesförrådet fördelar sig på 66% tall, 22% gran och 12% lövskog.
Skogsbruksplanen är upprättad med för skogsbruksplanläggning gängse metoder och kan därför vara behäftad med osäkerhet i angivna uppgifter. Det åligger köparen att själv kontrollera uppgifterna i skogsbruksplanen.

Jakt

Fastigheten ingår i Vajkijaur VVO med tilldelning 11+11

Förvärvstillstånd

Förvärvstillstånd krävs för dem som ej är boende i Jokkmokks kommun.

Naturvärden

Ingen registrerad nyckelbiotop finns på fastigheten

Forn- och kulturlämningar

Inga registrerade fornlämningar finns på fastigheten.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 165 000 kr

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Liknande fastigheter