Fritid, tomt & övrigt

Gotlandshus nära Ekstakusten

Högstbjudande

3 000 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklaren för visning.

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
0,2 ha
Tomtområde
0,2 ha
Boyta
140 kvm
Antal rum
5 st

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

GOTLAND EKSTA BJÄRGES 1:49

Adress

Eksta Bjärges 825 F 623 54 Klintehamn

Om fastigheten

Vackert Gotlandshus i vinkel uppfört i leca med permanentstandard. Fastigheten ligger lugnt invid skogen med svårslagna Ekstakusten inom behagligt promenadavstånd. Huset färdigställdes år 2015 och inrymmer 5 rum och kök med en boarea på 140 m². Huset har vattenburen värme genom luft-vatten värmepump och är fiberanslutet. Ägaren har hyrt ut huset sommartid och haft mycket goda hyresintäkter då huset varit lätt att hyra ut och området är mycket populärt.

Stor tomt om 2 293 m² och för den som önskar mera mark finns det möjlighet att köpa till stamfastigheten som består av ca 40 ha på två skiften. Ett skogsskifte intill huset där det även finns 8 ha betesmark, 4 ha åker samt några ekonomibyggnader. Det andra skiftet om ca 7 ha ligger vid kusten. Ett ypperligt tillfälle för den som vill utveckla marken och kanske skapa sin egen hobbygård. Kontakta mäklaren för prisuppgift och mera information om stamfastigheten.

Hitta hit

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnad

Byggnadssätt

Fritidshus i 1,5-plan som färdigställdes år 2015. Uppfört i leca med putsad fasad, platta på mark, 3-glasfönster och tak av enkupigt tegel. Vatten och avlopp via gemensamhetsanläggning, Eksta GA:5. 2 borrade brunnar samt pumphus och avlopp i form av 3-kammarbrunn med infiltration. Fastigheten är fiberansluten genom Ekstafiber och har abonnemang med Comhem som köparen tar över. Vattenburen värme via luftvärmepump. Slutbevis utfört 2018.

Planlösning:

Finentré/hall med klinker som övergår till ett grått trägolv som fortsätter in till köket. Modernt kök med gråa skåpluckor och utrustat med kyl, micro, spis och fläkt. Trevlig matplats med dörr till den trälagda terrassen. På nedervåningen finns 3 stycken sovrum med vackra laserade trägolv och vitmålade väggar. I groventrén/tvättstugan är det klinkergolv med vattenburen golvvärme. Här finns tvättmaskin och bra förvaring i skåpen och lådorna med likadana luckor som i köket. Förråd/apparatrum med bland annat värmeväxlare/inomhusdel till luftvärmepumpen och separat varmvattenberedare. Stort badrum i kakel/klinker med vattenburen golvvärme, toalett, tvättställ, dusch och fönster.
Trappan i köket leder upp till övervåningen med snedtak. Där möts man av ett allrum och här finns även två stycken sovrum. Hela övervåningen går i samma stil som bottenvåningen med trägolv och vita väggar. Från allrummet når man ett förråd som inte är färdiginredd.

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Liknande fastigheter