Fritid, tomt & övrigt

Hästgård i Bergshamra?

Visning

  • Anmäl intresse til fastighetsmäklaren.
    Den här tomten har en interaktiv Gårdskarta. Klicka upp Gårdskartan i din mobila enhet så kan du bland annat få information om var på fastigheten du befinner dig. Gårdskartan går också bra att använda för att hitta till fastigheten, zooma ut så ser du din aktuella position i förhållande till fastigheten.Det går att besöka fastigheten själv med visad hänsyn för människor och djur.

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
5,5 ha
Tomtområde
5,5 ha

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

NORRTÄLJE

Adress

Bergshamra 76112 Bergshamra

Om fastigheten

Drömmer du också om en egen gård på landet med direkt närhet till Vaxtunasjön och närhet till Stockholm och Stockholms Skärgård? Då kan denna underbara fastighet med vidsträckt utsikt över hagar och den egna gården vara helt rätt för er! Enligt Förhandsbeskedet från Norrtälje kommuns bygg- och miljönämnd för nybyggnad av ett enbostadshus alternativt fritidshus ska huset ligga på höjden med fin utsikt över den egna hagmarken tillsammans med en ligghall för häst eller kanske ett par hushållskor. I området finns fina ridvägar och en stor fördel är att man kan rida ut utan att korsa vägen. Fastigheten är taxerad jordbruksfastighet för odling och djurhållning och omfattar ca 2 ha åkermark, ca 2 ha kuperad betesmark och ca 1 ha skog med mycket impediment. Skolbussen går på landsvägen som i övrigt är mycket litet trafikerad. Det finns en egen väg in på den blivande gården.

Vaxtunasjön ligger nära och i Enviken finns badplats för bad i Bergshamraviken i Östersjön. Båtplatser finns i Bergshamraviken men också i Vettershaga där man kommer rätt ut i Östersjön. I området finns många små stall och närmaste ridhus är Roo gård. Skola upp till årskurs 9, förskola, vårdcentral, affär och pizzeria ligger endast 3 kilometer bort, ett par minuter med bil eller skolbuss om ni inte cyklar.

Välkommen med din intresseanmälan till en mycket bra möjlighet till ett attraktivt livsstilsboende 15 minuter från Norrtälje, 25 minuter från Åkersberga, 30 minuter från Brottby och ca 1 timme från Stockholm respektive Arlanda.

Bilder

Fakta

Byggrätt, anslutningar m.m.

För området gäller utomplansbestämmelser.
Förhandsbesked finns från Norrtälje kommun på fritid- eller enbostadshus.

Avstyckad fastighet med uppskattat taxeringsvärde 750 000 kr.

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Liknande fastigheter