Fritid, tomt & övrigt

Hus på skogstomt

Utgångspris

350 000 kr

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
0,5 ha
Tomtområde
0,5 ha
Boyta
60 kvm

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

ÖRKELLJUNGA LÄRKESHOLM 1:24

Adress

Lärkesholm 532 28692 Örkelljunga

Om fastigheten

På avskilt läge öster om Örkelljunga finns denna uppvuxna skogstomt. Byggnad med öppen planlösning i ett plan med möjligheter till boende eller verksamhet. Beläget mitt emellan Bälingesjön och Lärkesholmssjön.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnad

Byggnadssätt

Byggnad uppförd 1972 i ett plan. Boyta om 60 kvm enligt taxeringsuppgift. Huset har varit obebott en längre tid och är in behov av reparation. Stort allrum med stengolv och kök i anslutning. Mindre sovalkov. Separat byggnad med dusch och toalett. Uppvärmning med direktverkande el. Enskilt vatten och avlopp.

Övrigt

Försäljning av fastigheten sker via öppen budgivning till ett utgångspris av xxx kronor. Vid intresse från flera budgivare kommer försäljningen att slutföras genom auktionsförfarande. Fri prövningsrätt förbehålles säljaren.

Den slutgiltiga köparen har enligt jordabalken ett långtgående ansvar att undersöka fastigheten och förvissa sig om dess skick, gränser och areal före köpet. Köparen ges därför möjlighet till att på egen hand eller genom konsult före köpet undersöka fastigheten och därigenom skaffa sig kännedom om det skick vari den befinner sig.
Den som slutligen köper fastigheten är medveten om att det i köpekontraktet kommer att tas in en klausul där säljaren friskriver sig från ansvar gällande fel eller brister i fastigheten.

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Kontakta oss

Liknande fastigheter