Lantligt boende

Lantligt boende med 4 ha mark, Norra Munkedal

Utgångspris

950 000 kr

Försäljningssätt

Öppen budgivning

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
4,0 ha
Åkermark
3,0 ha
Övrigmark
1,0 ha
Boyta
115 kvm

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

MUNKEDAL BJÄLKEBRÄCKA 1:21

Adress

Kåtebol 40 45596 Hedekas

Om fastigheten

Mindre gård belägen vid Kåtebol i norra delen av Munkedals kommun. Gårdscentrum med bostadshus, ladugård samt vagnbod. Fastigheten omfattar ca 4 ha varav ca 3 ha åkermark med närhet till Sannesjön.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnader

Bostadsbyggnad

Bostadsbyggnad uppförd 1941 i 1,5 plan med källare. Huset står på en murad grund med stomme av stående plank och fasad av plast. Yttertaket är nyligen omlagt efter vattenläcka och består av lertegelpannor och fönstren är av typen 2-glas. Byggnaden har en bostadsyta om 115 m² samt biyta om 21 m² enligt fastighetstaxeringen. Bostaden värms upp via direktverkande el. Kökspanna finns men är ur funktion då element tidigare frusit sönder. Vatten tas från enskild grävd brunn och avloppet leds till en trekammarbrunn utan infiltrationsbädd. Åläggande från kommunen angående avloppet finns inte men den nya ägaren får vara beredd på att anlägga en ny, av kommunen godkänt, avloppsanläggning.

Entréplan med farstu, kök, två rum, hall samt wc med dusch.

Övervåning med hall, tre rum samt rymliga klädkammare. I en av klädkamrarna syns spår av ett gammalt vattenläckage (sydöstra gaveln).

Källare med fyra rum innehållande vattenpump, hydrofor, varmvattenberedare (-67), äldre tvättmaskin samt en vedspis som är ej är i funktion.

Ladugård

Äldre träbyggnad uppförd 1934 på stenlagd grund med yttertak av betongpannor. Ladugården har en byggnadsyta om 310 m² enligt fastighetstaxeringen, dock har fähusdelen rivits. Vattenledningen från bostadshuset är ur funktion. Byggnaden är i dåligt skick.

Vagns- och vedbod

Äldre träbyggnad i 1,5 plan uppförd på stenlagd grund under tak av lertegelpannor. Grusat golv.

Åkermark

Enligt fastighetstaxeringen omfattar fastigheten ca 3 ha åkermark. Inga EU-stödrätter finns.

Jakt

Egen småviltsjakt.

Friskrivning

Säljaren kommer i köpekontraktet friskriva sig från fel och brister i fastigheten. Därför uppmanas intresserade besikta fastigheten med dess byggnader extra noga för att bilda sig en fullständig uppfattning om dess skick .

Vägbeskrivning

Fastigheten är belägen vid Sannesjön, ca 1 mil nordost om Hedekas i Munkedals kommun. Från Hedekas följ Färgelandavägen mot Vassbotten. Se bifogad översiktskarta. Vi skyltar med LRF Konsult.

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Övrigt

Kontakta oss

Liknande fastigheter