Lantligt boende

Lilla Vreda med mersmak

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
2,8 ha
Åkermark
2,2 ha
Småhusmark lantbruk
0,7 ha
Boyta
159 kvm
Antal rum
5 st

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

Vallentuna

Adress

Frösunda 18695 Vallentuna

Om fastigheten

Välkommen till omtyckta Vallentuna och en idag väl fungerande hästgård med bostadshus och ett stort sadelmakeri. Sadelmakeriet används med fördel som butik eller kontor. Hästarna får ett ett fint och rymligt stall och betesmarken runt fastigheten om 2 hektar. Gott om hästgårdar i området och fina möjligheter till samarbete. Huvudbyggnaden är i bra skick med kakelugn och stort, härligt uterum / orangeri. Gott om extra utrymmen och förråd inklusive hönshus och sovstuga.

Lugnt, lantligt läge och bra kommunikationer med Roslagsbanan. I Lindholmen 5 km från fastigheten hittar ni ICA, förskolor och Gustav Vasaskolan F6. I centrala Vallentuna hittar du all tänkbar service och butiker tillsammans gymnasium och med ett flertal idrottsanläggningar och populära Kvarnbadet. Gott om golfbanor och 30-40 minuter med bil till Arlanda eller Stockholm City.

Kort sagt ett barnvänligt boende i en expansiv kommun med många fördelar, sevärdheter och spännande utflyktsmål. Välkommen till Frösunda i Vallentuna.

Hitta hit

Gårdskarta

Bilder

Visa alla bilder

Planritningar

Fakta

Byggnader

Bostad

Bostadhus i 1,5 plan med kommunalt vatten. Taxerad boarea om 159 m², 5 rum och kök varav 3 sovrum. Stort uterum och uteplats under tak med kvällssol. Fint kök med bra arbetsyta. Ljust matrum med kakelugn. Två sovrum på entréplan varav ett med egen utgång. Våtutrymme från 2005 med duschplats och plats för tvättmaskin och värmepanna. Övre plan med ljust vardagsrum med synliga takbjälkar och ett stort sovrum. Anslutet till fiber. Går att ansluta sig till kommunalt avlopp. Luft/vatten värmepump (2005) installerad och viss del av huset med vattenburen golvvärme.

Sadelmakeri / Butik / Kontor

Fint sadelmakeri eller butik/kontor (idag), Taxerad yta 175 m². Förberett för anslutning av kommunalt vatten och befintligt avlopp alternativt kommunalt avlopp. Uppvärmning via luft/vatten värmepump och kamin.

Stall / Foderrum / Carport

Fint stall med sadelkammare och vidbyggd carport. Tre boxar varav två större. Taxerad yta 90 m².

Sovstuga / Bod 1

Isolerad sovstuga / förråd med el. Försäkrad yta 18 m².

Hönshus / Bod 2

Charmigt hönshus med idag bra äggproduktion för den stora familjen. Byggnaden innehåller även förrådsutrymmen. Försäkrad yta 12 m².

Carport

Carport / öppet förråd för fyrhjuling, ved, förvaring. Uppmätt yta 14 m².

Åker- / Betesmark

Fina hagar och bete runt fastigheten.

Parkering

Gott om parkering på fastigheten.

Förhandsbesked

Det har tidigare funnits ett bostadshus och ett förhandsbesked för att bygga upp det ingen.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 3 500 000 kr

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Liknande fastigheter