Fritid, tomt & övrigt

Lyxig Alpvilla med bästa läge i Borga

Högstbjudande

3 495 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklaren för visning.

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
0,1 ha
Tomtområde
0,1 ha
Boyta
130 kvm
Antal rum
6 st

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

DOROTEA BORGA 7:47

Adress

Borgavägen 15 91704 Borgafjäll

Om fastigheten

Välutrustad och nyrenoverad suterrängvilla som bjuder på ett ypperligt läge intill sjö, fjäll, skidbackar och krog. Här kan du njuta fullt ut och känna lugnet i villans SPA/relaxavdelning, framför brasan eller varför inte bara bara av utsikten? Villan är smakfullt inredd och här finns gott om plats med de 5 sovrummen, den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och suterrängplanets SPA/relaxavdelning. Välkomna!

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnad

Byggnadssätt

Mark: Morän
Taktyp/takbeklädnad: Plåt
Utvändiga plåtarbeten: Plåt
Stomme: Betong
Grundmur: Betong
Grund: Betong
Fasadtyp: Stående panel
Fönster: 3-glas fönster isoler
Bjälklag: Trä

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp

Uppvärmning: Bergvärmepump ( Nibe ca 9år)

Energideklaration: Är beställd

DRIFTSKOSTNADER:
-Uppvärmning och hushållsel ca 15 000 kr
-Försäkring: ca 5 000 kr
-Vatten, avlopp och renhållning ca 8 000 kr

SUMMA: ca 28 000 kr

Observera! Driftkostnaden baseras på säljarens upplysning. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för upprättande av din boende kostnadskalkyl.

Övriga byggnader

Förrådsbyggnad på ca 10 m2

TV & Internet

Fiber

Rum

Om fastigheten

Lyxigt bostadshus som är totalrenoverat åren 2010/2019. Bottenplan uppfört i betong. Övre plan med stomme av trä, fasad med stående brädfodring och plåttak. Samtliga fönster är 3-glas isolerglas. Uppvärmningen sker med modernt vattenburet golvvärmesystem i bottenplan och vattenburna radiatorer i övre plan. Värmesystemet betjänas av bergvärmepump installerad 2010. Möjlighet finns även att elda med ved i bottenplanets öppenspis. Boarea 130 kvm samt biarea 61 kvm, uppgifter enligt fastighetstaxering.

Planlösning bottenplan

Entréplanet inrymmer ljus hall som ger tillträde till sovrum, övre planet samt bottenplanets generösa relaxrum/TV-rum med öppenspis. Från relaxrum/TV-rum når du bottenplanets Spa avdelning med bastu, dusch, relax och badrum. Bottenplanet inrymmer även ett gästrum med egen entré samt värmecentral med bergvärmepump.

Planlösning övre plan

På övre planet möts du av en öppen planlösning med kök/vardagsrum som har rogivande utsikt över fjäll och sjö. Från vardagsrummet når du först två sovrum samt badrum. Vidare kommer du till tvättstuga samt övervåningens entré till husets altan. Här finns även husets stora sovrum och ett stort badrum.

Områdesbeskrivning

Borgafjäll är den genuina fjällbyn vid vägens ände. Njut av vackra vyer och fjällaktiviteter i toppklass i äkta vildmark. Det här är orten för dig som söker äventyret så som livsnjutaren som söker avslappning under kontrollerade former.
Borgafjäll är känd för fina skidbackar, utsikten mot det mäktiga fjället Borgahällan tvärs över Borgasjön i Jämtland och för Hotell Borgafjäll. Orten är också ett centrum för samerna i Voernese sameby.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 1 500 000 kr

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Kontakta oss

Liknande fastigheter