Fritid, tomt & övrigt

Tomtmark på Rådmansö

Visning

  • sön 2 jun

    Läs villkor

    Anmäl intresse till fastighetsmäklaren.
    Den här fastigheten har en interaktiv Gårdskarta. Klicka upp Gårdskartan i din mobila enhet så kan du bland annat få information om var på fastigheten du befinner dig. Gårdskartan går också bra att använda för att hitta till fastigheten, zooma ut så ser du din aktuella position i förhållande till fastigheten.

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
2,6 ha
Tomtområde
2,6 ha

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

NORRTÄLJE RÅDMANSÖ-VÄSTERNÄS

Adress

Västernäsvägen vid nr 532 76194 Norrtälje

Om fastigheten

Lantligt belägen fastighet 20 minuter från Norrtälje och knappt 1 timme från Stockholm. Fridfullt område mellan Väster- och Östernäs på Rådmansö. Från södra delen av fastigheten är det endast 700 meter till småbåtshamn och havet. Till Rådmansö ångbåtsbrygga ca 3 km bilvägen. Det finns möjlighet att stycka av fastigheten till 2-3 fastigheter. Uppskattat virkesförråd från laserscanning (2010) är 436 m³sk. Det finns goda möjligheter att hitta en båtplats att hyra. Letar ni ett bra permanent- eller fritidsboende på Rådmansö kan det här vara precis rätt plats att bygga på. Fastigheten är taxerad som lantbruksenhet. Det går bra att besöka fastigheten med hänsyn till grannar. Åk till Östernäs Bryggväg (32) eller Västernäsvägen (532), begränsat med parkering, och används Gårdskartan.

Rådmansö är en halvö ca 10 km öster om Norrtälje i Norrtälje kommun där bland annat Kapellskär, Gräddö och Räfsnäs ligger. Rådmansö socken omfattar östra delen av halvön där också E18 avslutar sin sträckning i Sverige i Kapellskär. Buss 631 stannar på Östernäs Bryggväg.
Anmäl intresse till fastighetsmäklaren för mer information och pris.

Använd med fördel Gårdskartan när ni besöker fastigheten.

Hitta hit

Gårdskarta

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Liknande fastigheter