Lantbruk

Naturskönt boende i Flor, Härjedalen!

Högstbjudande

425 000 kr

Visning

  • Vänligen kontakta LRF Konsult i Sveg för bokning av visning på tele nr 0680-71 41 45.

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
0,6 ha
Tomtområde
0,6 ha
Boyta
142 kvm
Antal rum
4 st

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

HÄRJEDALEN FLOR 6:27

Adress

Flor 121 84090 Ytterhogdal

Om fastigheten

Boende om 4 rok vackert beläget i lugnt och avskilt läge inom pendlingsavstånd till Sveg. Fastigheten är belägen i den lilla byn Flor som ligger på gränsen mellan landskapen Hälsingland och Härjedalen, ca 40 km rakt öster om Sveg. Praktiskt boende i 1 1/2 plan med vidbyggt garage med tillhörande enklare förrådsbyggnader, beläget på stor trädgårdstomt som är delvis skogbeklädd. Närområdet erbjuder stora möjligheter till jakt, fiske och naturligtvis ren rekreation med bärplockning och skogspromenader.

Lämplig fastighet för permanentboende alt fritidsboende med naturen som främsta tillgång, vilket naturligt erbjuder goda möjligheter till rekreation i form av jakt och fiske i vacker lantlig miljö med relativ närhet till fjällen och till alpina destinationen Björnriket/Vemdalsskalet.

Försäljning av fastigheten sker via öppen budgivning till ett pris om 425 000 kr.

Hitta hit

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnader

Bostadshus

Bostadsbyggnad i 1 1/2 plan uppförd i trä på torpargrund. Huset är byggt 1981 och inrett med 4 rok varav 3 sovrum, samt vidbyggt pannrum och garage. Plåttak samt fönster av typ 3 glas. Uppvärmning från vattenburet system med vedpanna och elpatron. Boarea enligt fastighetstaxeringen om 142 kvm samt biarea om 46 kvm.

Allmän beskrivning:
Praktiskt och bra bostadsbyggnad i fint läge med närhet till Ljusnan. Välskött trädgårdstomt som omger huset och dess ekonomibyggnader/förrådsbyggnader. Huset som är uppfört 1981 håller 80 - 90-tals standard invändigt, med endast mindre ombyggnad i form av ändrad rumsindelning som skett.

Kök med matplats på entréplan är utrustat med spis med häll, diskmaskin, kyl/frys och stora avlastningsytor.
Badrum på entréplan har plastmatta i golv och vägg och är utrustat med tvättställ, WC, handfat och duschhörna.
Badrum på övreplan har plastmatta i golv och vägg och är utrustat med WC, handfat och duschhörna.

Planlösning:
Entréplan:
Hall, kök med matplats, kontor, vardagsrum, badrum, tvättstuga och vidbyggt garage.

Övreplan:
Möblerbar hall, 2 sovrum, badrum samt förråd.

Uppvärmning:
Värmesystem med vedpanna och elpatron till vattenburet system. Murstockarna är ej provtryckta i samband med försäljning och säljaren lämnar inga garantier gällande dess funktion.

Vatten: Eget vatten, gemensamt med grannfastighet.
Avlopp: Eget avlopp.

Driftskostnader totalt ca 26 500 kr.
Driftskostnaderna grundar sig på nuvarande ägares förutsättningar och brukande. Noterbart är att uppvärmning uteslutande har skett med elpatron och ej vedeldning, då nuvarande ägare ej bott permanent i huset. De uppvisade driftskostnaderna skall således ej ses som någon utfästelse för framtida driftskostnader utan endast som mycket ungefärliga och ej någon garanti.

Frågelista
Säljaren har upplyst i en frågelista om kända fel och brister i fastigheten. Det säljaren där har angivit är följande: problem med takläckage i pannrum/ garage. Ytliga skador på grund.

Vedbod

Vedbod/förrådsbyggnad av enklare standard. Uppfört i trä med plåttak.

Förråd

Förrådsbyggnad uppförd i trä med plåttak.

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Kontakta oss