Fritid, tomt & övrigt

Rymligt bostadshus vid Vittsjö

Högstbjudande

950 000 kr

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
0,4 ha
Tomtområde
0,4 ha
Boyta
120 kvm
Antal rum
7 st

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

HÄSSLEHOLM HAVRALJUNGA 6:44

Adress

Havraljunga 2000B 28268 Vittsjö

Om fastigheten

På stor tomt om hela 4 292 kvm belägen i ett brutet landskap bestående av öppna markytor och skogspartier i utkanten av Vittsjö finns detta gedigna bostadshuset med generösa utrymmen i tre plan. Här finns möjlighet att njuta i den omfångsrika trädgården, sysselsätta sig i garaget i två plan och ta emot sällskap i de stora umgängesytorna. Vittsjö innehar bl.a. matbutik, restauranger, skolor samt buss- och tågförbindelser. Här finns tillfälle att sätta sin egen prägel på ett rymligt bostadshus med härligt tomt och plats för hela familjen!

Hitta hit

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Rum

Rymligt bostadshus i 1,5 plan med en omfångsrik källare under hela huset och två garageutrymmen, varav det större nås inifrån källaren. Bostaden är uppförd 1974 under tak av betongpannor, fasad av mexitegel, gavelröste av trä och kopplade tvåglasfönster. Garagedelen är uppförd under tak av plåt. Boarea enligt taxeringsuppgifter om 120 kvm och biarea enligt taxeringsuppgifter om 100 kvm. Enskilt vatten via grävd brunn med ny pump (-14) och enskilt avlopp via trekammarbrunn samt infiltration från -74. Vattenburen värme genom en kombinerad olje- och vedpanna (-74) samt luft-luft värmepump (-03).

Planlösning:
Genom entrén kommer vi in i en rymlig hall med trappuppgång och -nedgång till ovanvåningen respektive källaren. Till höger befinner sig ett rymligt och ljust vardagsrum med stora fönster som ger vidsträckt utsikt över de omkringliggande ängarna. Hallen tar oss sedan vidare till ett badrum med toalett och badkar samt tre sovrum varav ett med utgång till den överbyggda altanen. Samtliga sovrum har inbyggda garderober. Längst in befinner sig köket i 70-tals anda med matplats.

Övre plan utgörs av ljust och luftigt allrum med omvandlingsmöjlighet till ett rymligt sovrum. Övre plan inrymmer även en toalett, garderob och ett stort sovrum.

Källaren förfogar över flera förvarings- och förrådsutrymme och ett rymligt garage/verkstad med möjlighet för mindre verksamhet. I källaren befinner sig även tvättstuga, pannrum och separat toalett och dusch.

Driftskostnader

Uppvärmning ca 20 000 - 25 000 kr för både oljepanna samt luft-luft. Hushållsel 6 793 kr. Försäkring 3 643. Renhållning 812 kr (fritidshus). Sotning 658. En person i hushållet.

Uppgifterna är från 2013-2014.

Energideklaration

Energideklaration är ej utförd. Säljaren kommer i köpekontraktet ta med en klausul som avtalar bort rätten att upprätta en energideklaration på säljarens bekostnad.

Friskrivning

Köparen av fastigheten är medveten om att det i köpekontraktet kommer att tas in en klausul där säljaren friskriver sig från ansvar för fel eller brister i fastigheten.

Försäljningssätt

Försäljning av fastigheten sker via en öppen budgivning till ett utgångspris av 950 000 kronor. Vid intresse från flera budgivare kommer försäljningen att slutföras genom auktionsförfarande. Fri prövningsrätt förbehålles säljaren.

Betalningsvillkor

10 % av köpeskillingen erlägges kontant som handpenning vid kontraktstecknandet och resterande senast vid tillträdet. Budgivaren skall inom 14 dagar efter avslutad budgivning vara beredd att teckna köpekontrakt, varför besiktning av objektet/fastigheten och kontroll av finansieringsmöjligheter mm bör vara klart innan bud lämnas.

Vägbeskrivning

Från Hässleholm: Tar avfarten mot Markaryd via väg 117. Ca 2 km efter Vittsjö svänger ni till höger, efter ca 80 m har ni huset på er högra sida.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 100 000 kr

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Kontakta oss

Liknande fastigheter