Skogsfastighet

Skog i Uppsala/Bälinge

Högstbjudande

550 000 kr

Försäljningssätt

Bud senast ons 30 okt

Visning

  • Skog och mark kan undersökas på egen hand, dock skall hänsyn visas till grannar, djur, ev pågående jakt och liknande.
    Den här fastigheten har en interaktiv Gårdskarta på www.lrfkonsult.se/fastigheter/ . Klicka upp Gårdskartan i din mobila enhet så kan du bland annat få information om var på fastigheten du befinner dig och genom att klicka på olika områden få upp aktuell information om t.ex. skogens ålder och virkesvolym.

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
7,5 ha
Skogsmark
7,5 ha
Virkesförråd
1 387 m3sk

Fastighetsbeteckning

Fastighetsbeteckning

UPPSALA BACKGÅRDEN 1:2

Om fastigheten

Obebyggt skogsskifte om 7,5 ha i viltrikt område. Virkesförråd är ca 1 400 m3sk och består av välsluten gallringsskog med mestadels tall.

Gårdskarta

Bilder

Fakta

Skogsuppgifter

Köparen är väl medveten om att uppgifterna från skogsbruksplanen i objektbeskrivningen är framtagna enligt för skogsbruksplanläggning gängse metod och är endast ungefärliga. Det kan förekomma avvikelser både uppåt och nedåt. Avvikelserna gäller både enskilda bestånd och summan av dessa. Det kan således inte av Köparen uppfattas som någon garanti att uppgifterna korrekt återger fastighetens egenskaper.

Fastighetsgränser

Fastighetens gränser kan vara bristfälligt markerade. Säljaren svarar ej för ytterligare markering av dessa.

Jakt

Fastigheten ligger i ett område med viltrika marker, jaktvilt är främst älg, kron- och dovhjort, vildsvin och rådjur. Jakträtten är upplåten till 2020-06-30 nyttjanderättshavare är Oxsätra-Åkerlänna jaktvårdsförening, föreningen jagar på ett ca 3 000 ha stort område, normal älgtilldelning är 5 vuxna och fri kalv.

Dokument & bilagor

Kontakta oss