Lantligt boende

Stort hus på landet med sjöutsikt!

Högstbjudande

2 150 000 kr

Visning

  • sön 20 okt, kl 16:00 - 17:00

    Läs villkor

    Öppen Visning - Välkommen!

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
5,3 ha
Tomtområde
5,3 ha
Boyta
240 kvm
Antal rum
7 st

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

VÄNNÄS PENGSJÖ 4:47

Adress

Pengsjö 71 91194 Vännäs

Om fastigheten

Välkommen till ett stort hus på landet med sjöutsikt, endast 9,5 km från Vännäs och 4 mil från Umeå. Gården bjuder på härlig sjöutsikt och lämpar sig väl för den stora familjen. Här finns bra möjligheter för djurhållning i form av hästar, får, grisar, höns etc.

– Ca 5 ha mark.
– Stort hus med ca 240 kvm boyta och ca 120 kvm biutrymmen.
– Möjlighet till hästgård.
– Bergvärme och vedeldning. Nytt avloppssystem. Vattenförening. Dränerat. Bra bredbandsuppkoppling.
– Maskinhall med dubbelgarage och ladugårdsdel. Hundrum med elvärme i anslutning till hundgården.
– Bagarstuga med vedeldad bakugn. Här finns även mycket bra förvaringsutrymmen.
– Möjlighet till bra jakt i Pengsjö jaktklubb, ca 2100 ha, älg, kronhjort och småvilt.
– Del i fiskevårdsförening. Möjlighet att hyra båt och övernattningsstuga.

Pengsjö bjuder på en levande landsbygd samt är en trevlig och aktiv by. Här finns förskola, Pengsjö intresseförening som har diverse aktiviteter i byastugan samt Pengsjögården med badplats och fikaförsäljning på sommaren. I Vännäs finns skola och barnomsorg samt all den närservice du behöver. Det går skolskjuss från Pengsjö till Vännäs. Från Vännäs åker du bekvämt tåg till Umeå.

Välkommen på visning!

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnader

Maskinhall med ladugårdsdel

Maskinhallen har gjuten platta och mäter ca 19 x 11m. I denna ryms även ett dubbelgarage med två elportar. Ladugårdsdel som lämpar sig för ex. får och höns. Isolerat hundrum med elvärme, ca 2 x 2m, detta i anslutning till hundgården.

Bostadsbyggnad

Bottenvåning

HALL
- Ljus och välkomnande hall med panel på väggarna samt klinkergolv med golvvärme. Ljusinsläpp från fönster, skjutdörrsgarderob samt avhängningsmöjligheter.

INRE HALL
- Praktisk inre hall med tapet/panel på väggarna samt klinkergolv med golvvärme.

WC
- WC med plastmatta på golv och väggar. Här finns toalettstol, kommod med över-/underskåp, handdukstork och förvaringsskåp. Förberett för dusch.

KÖK
- Ljust och trivsamt kök med plastmatta på golvet samt tapetserade väggar. Köket har ljusinsläpp från fönster, såväl arbets- som förvaringsyta och köksmaskiner i form av spis, fläkt, ugn, mikro, DM samt kyl/frys (fullhöjd).

VARDAGSRUM
- Stort och inbjudande vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. Rummet bjuder på sjöutsikt, ett vackert parkettgolv samt plats för både mat- och soffgrupp.

SOVRUM
- Sovrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Rummet har ljusinsläpp från fönster samt förvaringsmöjligheter i form av tre garderober.

FÖRRÅD
- Mellan inre hallen och sovrum 1 finns ett praktiskt förråd.

SOVRUM
- Sovrum med plastmatta på golvet samt tapetserade väggar. Rummet har ljusinsläpp från fönster samt förvaringsmöjligheter i form av 3 garderober + 1 linneskåp.

Övervåning

HALL
- Hall med plastmatta på golvet, tapetserade väggar. ljusinsläpp från fönster samt förvaringsskåp.

KÖK (alt. sovrum)
- Även övervåningen är inrett med ett kök. Köket har plastmatta på golvet, målade väggar med delvis tapet samt ljusinsläpp från två fönster. Här finns arbets- och förvaringsyta, skafferi, städskåp samt spis, fläkt och diskho. Köket går enkelt att göra om till sovrum.

- Mellan köket och sovrum 3 finns ett praktiskt förvaringsskåp.

SOVRUM
- Sovrum plastmatta på golvet samt tapetserade väggar. Rummet har ljusinsläpp från fönster samt två garderober med överskåp.

SOVRUM
- Sovrum med parkettgolv, tapetserade väggar samt ljusinsläpp från fönster.

BADRUM
- Ljust och fräscht badrum med kakel, klinker och golvvärme. Badrummet har ljusinsläpp från fönster samt bubbelbad, kommod med förvaringsskåp, wc och duschkabin.

Källarvåning
- Rymlig och praktisk källarvåning med pannrum, vedrum, matkällare, tvättstuga, relax med bastu och dusch. Det finns även utgång från källarplan. I källarvåningen finns även ett gästrum samt en nyrenoverat gillestuga med snyggt laminatgolv tillsammans med tapetserade väggar.

Bagarstuga

Charmig och rejäl bagarstuga med plåttak och träfasad. Här bakas det kontinuerligt i den vedeldade bakugnen. Bagarstugan bjuder även på mycket bra förvaringsutrymmen.

Jakt

Möjlighet till jakt i Pengsjö jaktklubb, ca 2100 ha. Jakten omfattar älg, kronhjort och småvilt.

Fiske

Del i fiskevårdsområde. Närområdet bjuder på bra fiskevatten där det bl a finns övernattningsstuga och möjlighet att hyra båt.

Åkermark

Åkermarken är idag utarrenderad, Muntligt avtal.

Arrende/nyttjanderätter

Del i samfällighet, 3 fastigheter, rätt att hugga ved för husbehov.

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Övrigt

Kontakta oss

Liknande fastigheter