Fritid, tomt & övrigt

Tillfälle vid Täljöviken!

Utgångspris

1 975 000 kr

Visning

  • Anmäl intresse till fastighetsmäklaren.
    Den här fastigheten har en interaktiv Gårdskarta.Klicka upp Gårdskartan i din mobila enhet så kan du bland annat få information om var på fastigheten du befinner dig. Gårdskartan går också bra att använda för att hitta till fastigheten, zooma ut så ser du din aktuella position i förhållande till fastigheten. Tomten går att besöka och undersökas på egen hand, dock skall hänsyn visas till boende och grannar.

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
0,4 ha
Tomtområde
0,4 ha

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

ÖSTERÅKER TÄLJÖ 1:52

Adress

Sigurdsvägen 12 18492 Åkersberga

Om fastigheten

Välkommen att investera och bygga din drömbostad med direkt närhet till Stockholms skärgård. Plan skogstomt om 4 000 m² med möjlig avstyckningsmöjlighet i framtiden. Barnvänligt läge med närhet till förskola och skola vid Fredsborgskolan. Bra kommunikationer finns och det är gångavstånd till både Roslagsbanan och buss. Roslagsbanan tar dig direkt till Östra Station från Täljöstation om du inte väljer att gå av och shoppa i Täby eller Mörby Centrum. Möjlighet till båtplats finns. Det växer så det knakar runt Täljöviken med nyproduktion, planerad barnomsorg och skolor. För dig som åker bil tar det ca 30 minuter hem från Stockholm City. Med tåg Direktkommunikationer till Åkersberga Centrum (10 min)., Täby (10 min) och Mörby (15 min). Gott om natur-. och strövområden vid Täljöviken och naturreservatet på udden. Fördel med närhet till Svinninge Marina är bra för dig som önskar båtplats och många alternativ av golfbanor inom 10 minuter från fastigheten.

Det är oklart för dagen när i tiden det kan bli kommunalt VA och detaljplanelagt och vilken gräns på minsta tomtstorlek som bestäms i framtida detaljplan. För dig köper och bygger nytt kan det finnas en chans till en framtida avstyckning av en eller flera tomter om du placerar ditt nya hus rätt. Täljö består i huvudsak av permanentboende och fler delar ska detaljplaneras och anslutas med kommunalt vatten och avlopp.

Använd med fördel gårdskartan när du besöker fastigheten och anmäl intresse till fastighetsmäklaren.

Hitta hit

Gårdskarta

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Liknande fastigheter