Fritid, tomt & övrigt

Timmerstuga med attraktivt läge nära Gäddede

Högsta bud

575 000 kr

Utgångspris: 495 000 kr

Visa bud

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
0,2 ha
Tomtområde
0,2 ha
Boyta
82 kvm

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

STRÖMSUND GÄDDEDE 1:379

Adress

Framnäs 105 83398 Gäddede

Om fastigheten

Timmerstuga med generösa utrymmen belägen nära centrala Gäddede, Jämtland.
Mycket vackert läge med fjäll och sjöutsikt men ändå nära till Gäddede med butiker och samhällsservice.

Visning: För tidsbokning kontakta assistent Bengt Wiklander på tel: 070-681 23 72.

Hitta hit

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnad

Byggnadssätt

Vackert beläget timmerhus med boarea på bottenplan om ca 62 m², loft 40 m² och tillbyggnad 42 m², uppgift enligt säljaren. Byggnaden är uppförd på torpargrund och plintar, med plåttak och treglasfönster. Vatten är anslutet till byn Framnäs vattenförening, egen avloppsanläggning. Uppvärmning via direktverkande el och braskamin.

Rumsindelning: I tillbyggnaden hall med tvättstuga och två rum. I timmerstugan, vardagsrum med mysig braskamin, furubeklädda golv, väggar och tak. Kök med elspis och kyl.. Från vardagsrummet når du direkt en härlig altan i söderläge med sjö och fjällutsikt. Två sovrum. Badrum med golvvärme, WC, duschkabin och tvättställ.

Huset levererades av Rantasali OY typ Karelia 62 1981.

Driftskostnader
Vatten: 1400 kr
Avlopp: 900 kr
Sotning: 500 kr
Uppvärmning / Hushållsel: 15 000 kr
Försäkring: 4 000 kr
Renhållning: 1 000 kr
Uppvärmning via direktverkande el och egen ved.

Totalt: 22 800 kr

Driftskostnaderna grundar sig på nuvarande ägares förutsättningar och brukande. De uppvisade driftskostnaderna skall således ej ses som någon utfästelse för framtida driftskostnader utan endast som mycket ungefärliga och ej någon garanti.

Båtplats:
Enligt säljaren finns båtplats i sjön Hetögeln.

Friskrivning:
Köparen av fastigheten är medveten om att det i köpekontraktet kommer att tas in en klausul där köparen avstår med bindande verkan från alla anspråk mot säljaren på grund av del eller brister i fastigheten.

Energideklaration

Energideklaration är beställd.

Områdesbeskrivning

I Gäddede finns skolor, ICA-butik, vårdcentral, apotek, hotell och några mindre butiker. Gäddede ligger i ett fjällandskap endast 5 km öster om gränsen mot Lierne i Norge. Orten ligger mellan sjöarna Kvarnbergsvattnet i norr och Hetögeln i söder, vilka båda ingår i sjösystemet Ströms vattudal. Där Gäddedeforsen tidigare låg finns nu ett vattenkraftverk. Någon mil söder om Gäddede finns en av norra Europas längsta kanjonbildningar, Hällingsåfallet. Norr om Gäddede, vid Ankarvattnet strax norr om Stora Blåsjön, ligger Sveriges längsta grotta, Korallgrottan. Områdena runt Gäddede är några av Sveriges tätaste björnområden.

Kommunikationer

Bil eller buss.

Vägbeskrivning

Gäddede ligger 24 mil nordväst om Östersund. När du når centrala Gäddede via Gäddedebron tar du av till vänster mot Norge vid ICA butiken. Efter 1,5 km är du framme vid fastigheten på vänster sida om vägen. Vi har två grannfastigheter till salu. Vid den första Till Salu skylten ligger denna fastighet.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 400 000 kr

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Övrigt

Kontakta oss

Liknande fastigheter