Lantbruk

Toftagården – Söderåsen

Högstbjudande

7 350 000 kr

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
41,6 ha
Tomtområde
41,6 ha

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

SVALÖV KNUTSTORP 9:2

Adress

Toftagården 2875 26876 Kågeröd

Om fastigheten

Toftågården på Söderåsens södersida är en välskött gård i naturskönt område. Idag bedrivs kravgodkänd ekologisk verksamhet med köttdjur i stallbyggnad och på markerna. Areal om 41,6 ha varav ca 28 ha åkermark. Utmärkt jakt är tillgänglig för köparen på tillträdesdagen.

Hitta hit

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnader

Bostadshus

Byggnad i 1,5 plan med källare, 170 kvm enligt taxeringsinformation. Uppförd 1905 i tegel med träfasad och under tak av betongpannor. Taket är utbytt 2000 och
2012 installerades isolerglasfönster. Vattenburen värme från vedpanna med ackumulatortankar. Eget vatten fråndjupborra. Enskilt avlopp till minireningsverk installerat 2018. Fiberanslutning har tecknats och ska vara på väg att installeras inom kort.
Planlösning på bottenplan
Hall med parkettgolv och gästtoalett. Sovrum med skjutdörrsgarderob. Vardagsrum och matrum med ekparkett och utgång till uteplats och trädgård. Kök och
matplats med utgång till uteplats och trädgård. Kontor med ekparkett. Vardagsentré med trappa till källare och ovanvåning.
Planlösning på ovanplan
Allrum i kupa. Två gavelsovrum. Hall med klädkammare. Duschrum med toalett och handfat. Sovrum. Hall med utgång till balkong.
Planlösning på källarplan
Tvättstuga och duschrum med klinkergolv. Matkällare. Pannrum.

Ekonomibyggnader

MASKINHALL
Uppförd ca 2009 med stålstomme bakom och under plåt. 12 x 24 m, skjutportar med fri höjd på gavlar.
GARAGE
Byggnad med gjutet golv, putsad fasad under plåttak. Dubbelgarage och mindre verkstad. Vidbyggt finns garage för husvagn.
MASKINHUS
Byggnad i trä under plåttak och avgrusat golv.
STALL
Stallbyggnad i tegel under eternittak. Fd mjölkrum med vask, toalett, grovdusch, hydrofor och pump. Cirkulerande vatten med värme. Elcentral. Reservelverk.
Stalldel med behandlingsboxar, kalvboxar och för uppbundna djur. Loft på ovanplan. Bakom stall finns gödselplatta och flytgödselbehållare som rymmer 1000 kbm.
LOGE
Logbyggnad i trä under eternittak. Till största del gjutet golv. En del av logen används som lösdrift.
STALLBYGGNAD
Kall ligghall uppförd 1994 med isolerade betongväggar under plåttak och med träfasad. 48 platser för vuxna djur, ca 15 x 27 m. Skraputgödsling. Öppningsbar nock.

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Kontakta oss

Liknande fastigheter