Fritid, tomt & övrigt

Tomtmark – När ovanför Hertastranden

Utgångspris

995 000 kr

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
0,2 ha
Tomtområde
0,2 ha

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

Gotland När Hemmor 1:94

Adress

När Hemmor 909E 623 48 Stånga

Om fastigheten

Stor byggklar fritidshustomt om 1 920 m² i naturskönt och lugnt läge i När socken på sydöstra Gotland. Behagligt gångavstånd till den fina Hertastranden och havets brus kan du ofta höra i detta fridfulla område. Vatten och avlopp är på gång genom gemensamhetsanläggningar. När är en levande landsbygd med många vackra utflyktsmål att besöka.

Hitta hit

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Tomtbeskrivning

Stor naturtomt om 1 920 m² som röjts. Naturskönt och lugnt läge varifrån man ofta hör Östersjöns brus. Grovt uppskattat avstånd till stranden är ca 400 m
fågelvägen. Tomtmarken ligger utanför detaljplan.

Byggrätt, anslutningar m.m.

Det finns ett beviljat bygglov daterat 2017-08-28 för uppförande av fritidshus. Byggnadsarea om 94,52 m² och en bruttoarea om 116,92 m². Bygget måste påbörjas inom 2 år och avslutas inom 5 år från det att beslutet vunnit laga kraft.

Säljaren bekostar elanslutningsavgift/elskåp. Vatten och avlopp är även förberett och ingår. Köparen betalar för indragning av el, vatten och avlopp. Anslutning för fiber är förberett och anslutningsavgiften bekostas av köparen vid intresse. Gemensamhetsanläggningarna När GA:25, När GA:26 och När GA:27 utgör anläggningssamfällighet och löpande drift/underhåll ska skötas genom delägande fastigheter.

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Liknande fastigheter