Lantbruk

Trävilla med 6 ha skog

Högsta bud

1 000 000 kr

Högstbjudande: 950 000 kr

Visa bud

Försäljningssätt

Öppen budgivning

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
6,2 ha
Skogsmark
6,0 ha
Småhusmark lantbruk
0,2 ha
Boyta
70 kvm

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

Östra Göinge Tubbarp 2:10

Adress

Tubbarp 2003 28973 Immeln

Om fastigheten

Bäddat bland åkerfält och vackra lövbestånd ligger denna karakteristiska trävillan med härlig tomt och 6 ha skogsmark med egen jakträtt. Knislinge samt Arkelstorp ligger inom 10 minuters köravstånd och förfogar över diverse bekvämligheter såsom skola, matbutiker, restauranger, sport och friluftsliv. En fastighet med en mängd möjligheter och utrymme!

Hitta hit

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnader

Bostadshus

Trevlig bostadsbyggnad i 1 ½ plan med delvis källare. Bostaden är uppförd under tak av betongpannor, fasad av träpanel och kopplade treglasfönster. Enskilt vatten via borrad brunn (-40 m djup) och enskilt avlopp via trekammarbrunn och infiltration. Uppvärmning via pellets (vedpanna finns men saknar lucka). Taxerad boarea om ca 70 kvm.

Genom överbyggda huvudentrén välkomnas vi in hallen varigenom badrum, källare och köket nås. Köket tar oss sedan vidare till det ljusa vardagsrum/matrum, finrum/sovrum, hall med trappuppgång till övre plan och utgång till uterummet med härliga vyer över dess omkringliggande åkerfält. Övre plan inrymmer ett sovrum samt ett allrum. Pannrummet nås både in- och utifrån och ligger i anslutning till en rymlig altan i västerläge. Huset är i behov av renovering.

Garage/hönshus

Ekonomibyggnad med en byggnadsyta om ca 40 kvm. Uppförd under tak av plåt och träfasad. Byggnaden inrymmer garage samt hönshus.

Skogsuppgifter

Areal enligt uppmätning på fastighetskartan om ca 6 ha. Skogsmarken utgörs främst av blandad lövskog med en mindre andel granskog.

Jakt

Jakträtten är ej upplåten och tillfaller köparen på tillträdesdagen. Förekommande vilt är vildsvin och rådjur.

Driftkostnader

Elförbrukning: 5 756 SEK
Uppvärmning: 15 750 SEK (pellets)
Försäkring: 3 387 SEK
Avlopp: 1 050 SEK
Renhållning:3 904 SEK
Sotning: 1 792 SEK
Totalt: 31 639 SEK

Energideklaration

Energideklaration är ej utförd. Säljaren kommer i köpekontraktet ta med en klausul som avtalar bort rätten att upprätta en energideklaration på säljarens bekostnad.

Naturvärden

Enligt Skogsstyrelsen innehåller fastigheten en nyckelbiotop om ca 0,4 ha som utgörs av naturlig skogsbäck.

Friskrivning

Köparen av fastigheten är medveten om att det i köpekontraktet kommer att tas in en klausul där säljaren friskriver sig från ansvar för fel eller brister i fastigheten.

Besiktning och undersökningsplikt

Den slutgiltiga köparen har enligt jordabalken ett långtgående ansvar att undersöka fastigheten och förvissa sig om dess skick, gränser och areal före köpet. Köparen ges därför möjlighet till att på egen hand eller genom konsult före köpet undersöka fastigheten och därigenom skaffa sig kännedom om det skick i vari den befinner sig.

Säljaren och dess representant friskriver sig ansvar för eventuella avvikelser för de uppgifter som lämnats i objektsbeskrivning mm. Syftet med uppgifterna är endast att underlätta köparens besiktning av fastigheten och ge spekulanter en grov uppfattning om fastigheten. Den som tänker köpa fastigheten måste ovillkorligen själv hämta in uppgifter om fastigheten, som han kan grunda sitt köpbeslut på.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 19 400 kr

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Kontakta oss

Liknande fastigheter