Lantbruk

Rommestorp/Sjunkaröd

Högstbjudande

450 000 kr

Försäljningssätt

Bud senast mån 24 jun, kl 09:00

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
2,0 ha
Tomtområde
2,0 ha

Fastighetsbeteckning

Fastighetsbeteckning

HÄSSLEHOLM ROMMESTORP 3:6 samt 3:15

Om fastigheten

Nu finns möjlighet att förvärva en bit mark om lite drygt 2 ha i natursköna Sjunkaröd/Rommestorp. Undersök möjligheterna för att bygga på denna härliga plats? Fastigheten ligger längs med en grusväg med insynsskydd av träd närmst vägen och utan synliga grannar!

Hitta hit

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Jakt

Jakträtten är inte upplåten utan övergår på köparen på tillträdesdagen.

Friskrivning

Köparen av fastigheten är medveten om att det i köpekontraktet kommer att tas in en klausul där säljaren friskriver sig från ansvar för fel eller brister i fastigheten.

Besiktning och undersökningsplikt

Den slutgiltiga köparen har enligt jordabalken ett långtgående ansvar att undersöka fastigheten och förvissa sig om dess skick, gränser och areal före köpet. Köparen ges därför möjlighet till att på egen hand eller genom konsult före köpet undersöka fastigheten och därigenom skaffa sig kännedom om det skick vari den befinner sig.

Säljaren och dess representant friskriver sig ansvar för eventuella avvikelser för de uppgifter som lämnats i objektsbeskrivning mm. Syftet med uppgifterna är endast att underlätta köparens besiktning av fastigheten och ge spekulanter en grov uppfattning om fastigheten. Den som tänker köpa fastigheten måste ovillkorligen själv hämta in uppgifter om fastigheten, som han kan grunda sitt köpbeslut på.

Skog och mark kan undersökas på egen hand, dock skall hänsyn visas till grannar, djur, ev pågående jakt och liknande.

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Liknande fastigheter