Lantbruk

Vackert

Högstbjudande

2 800 000 kr

Försäljningssätt

Öppen budgivning

Visning

  • Kontakta mäklaren för visning.

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
4,0 ha
Betesmark
4,0 ha
Boyta
175 kvm
Antal rum
9 st

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

Falkenberg Faurås 1:5

Adress

Faurås 134 31194 Falkenberg

Om fastigheten

I utkanten av Falkenberg finns nu en lagom stor gård för er som vill bo på landet men ändå inte. Möjlighet till mindre djurhållning på de fyra hektaren mark. Bra boende och ekonomibyggnader. Välkommen hit.

Hitta hit

Bilder

Visa alla bilder

Planritningar

Plan entréplan
Plan ovanvåning

Fakta

Byggnader

Bostadsbyggnad

Mycket trevligt herrgårdsliknande boende i 1½ plan med källare. Huset är ett äldre trähus, ca 1885, i gott skick, tak bytt 2006. Boyta, enligt taxeringen, på 175 m² fördelat på åtta rum och kök med möjlighet att inreda vind, Flera bra sovrum och stora öppna sällskapsytor, se vidare på planskisser. Källare med tvätt, pannrum, förråd och matkällare En härlig uppvuxen trädgård med fruktträd och en liten vattenspegel i dammen.

Uppvärmning med vedpanna 2007 med ackumulatortank och elpatron till vattenburet system. Fiber finns installerad. VA är enskilt till fastigheten med vatten från grävd brunn och avlopp är nytt med infiltration.

Loge/Lada

Bra lada /loge med flera möjligheter till verksamhet så som mindre djurhållning eller annan verksamhet. Byggnaden är i bra skick. Dessutom en mindre byggnad med garage och förrådsutrymmen.

Dessuton finns garage och förråd i separat byggnad.

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Kontakta oss

Liknande fastigheter