Fritid, tomt & övrigt

Villa i Brohyttan, Lekeberg

Högstbjudande

1 900 000 kr

Försäljningssätt

Anbud senast tis 17 Dec, kl 01:00

Visning

  • lör 16 Nov

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
0,8 ha
Tomtområde
0,8 ha
Boyta
205 kvm
Antal rum
6 st

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

LEKEBERG BROHYTTAN 2:6

Adress

Brohyttan 18 71693 Fjugesta

Om fastigheten

Vi hälsar er varmt välkomna till denna optimalt planerade tvåplansvilla, Hultsfred. Huset är uppfört 1977 i vackra Brohyttan, strax utanför Lanna. Med Brohyttan 18 som er nya bostadsadress kommer ni att kunna bo i ett välbyggt och rymligt hus, med stora sällskapsytor, mitt i naturen.

Här finner ni en välplanerad och spännande planlösning. Perfekt för två familjer att bo tillsammans, med allt bekvämt samlat på två plan. Varje plan erbjuder bland annat stora sociala sällskapsytor i vardagsrum med stora fönsterpartier och med utsikt över naturen och trädgården. Två bra sovrum.

Stor naturtomt.

Gårdskarta

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Tomtbeskrivning

Vacker naturtomt, nära skidspår och gångvägar.

Rum

Vi hälsar er varmt välkomna till denna optimalt planerade tvåplanvilla, Hultsfred. Huset är uppfört 1977 i vackra Brohyttan, strax utanför Lanna. Med Brohyttan 18 som er nya bostadsadress kommer ni att kunna bo i ett välbyggt och rymligt hus, med stora sällskapsytor, mitt i naturen.

Här finner ni en välplanerad och spännande planlösning, perfekt för två familjer att bo tillsammans, med allt bekvämt samlat på två plan. Varje plan erbjuder bland annat stora sociala sällskapsytor i vardagsrum med stora fönsterpartier och med utsikt över naturen och trädgården. Två bra sovrum.

Trivsam utemiljö. Nära till Lanna, endast 8 km bort. Bostadsområdet Lanna är ett populärt och växande område ca 2 mil utanför Örebro. Här finns en av Sveriges finaste golfbanor med tillhörande restaurang, hotell, relax och pizzeria.

I Brohyttan bor du med närhet till naturen och fina promenadområden. I närområdet finns även ett kalkbrott med badmöjligheter. Bussförbindelser in till Örebro finns. Till E18/E20 tar du dig smidigt med några minuters bilfärd.

Interiör
NV: Interiör - HALL med ingång till tvättstuga och trapp till övervåningen. Till höger ligger köket med utgång till altanen. Rakt fram ligger ett stort rymligt vardagsrum, med öppen och social planlösning med matplatsen, 52 kvm.

SOVRUM – Stort sovrum intill hallen med två garderober.

WC/BADRUM – Intill hallen finns en WC med badkar och handfat.

KLÄDKAMMARE – Vid hallen finns också en rymlig klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

ÖV: Interiör -TV-RUM med heltäckningsmatta 48 kvm. Utgång till balkong.

SOVRUM - Stort sovrum med garderob. I anslutning finns en rymlig klädkammare.

KÖK - Fullt utrustat kök.

WC/DUSCH - Intill köket finns wc/dusch.

Braskaminerna har eldningsförbud. Sotaren föreslår att man installerar dagens moderna eldstäder med ny skorsten.

Energideklaration

Energideklaration utförd 18/10. Besiktning utförd 18/10. Säljaren kommer att ta en dolda fel försäkring till tillträdesdagen.

Övrigt

Dolda fel-försäkring
Att teckna en dolda fel-försäkring innebär en trygghet för både köparen och säljaren vid en fastighetsaffär. Ett dolt fel är ett fel som inte kan förväntas utifrån husets ålder, skick eller dess prisnivå. Felet/skadan måste ha uppkommit innan köpekontraktet undertecknats för att räknas som ett dolt fel.
Säljaren har tecknat dolda fel försäkring.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 422 300 kr

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Liknande fastigheter