Att vara rådgivare på LRF Konsult

Som medarbetare på LRF Konsult ska du alltid känna att du har de bästa förutsättningarna att växa, både som människa och i din yrkesroll. Endast din egen drivkraft sätter begränsningarna. Lokal närvaro och närhet till kunden präglar vår kultur, där vi har ett gemensamt mål: Att förenkla våra kunders vardag.

Med vårt unika tjänsteutbud kommer du ha stora möjligheter att växa i din yrkesroll och arbeta tjänsteområdeöverskridande. En del av våra medarbetare är specialister och har inriktat sig på nischade expertområden. På samma sätt så finns det medarbetare som trivs bättre i en generalistroll och som därmed arbetar med rådgivning till kunder från flera olika branscher, bolagsformer och förutsättningar. Gemensamt för alla våra medarbetare är att vi är engagerade, stolta och proffsiga rådgivare som våra kunder känner förtroende för.

Oavsett om du är generalist, specialist eller ledare kommer ditt yrke innebära att du har möjlighet att delta i flera interna projekt och kompetensgrupper där du får möjlighet att bygga dig ett stort och starkt internt nätverk. Och vi är övertygade om att du i din rådgivarroll kommer ha ett stimulerande och omväxlande arbete som gör att du kommer trivas i vårt företag och med dina kunder. Men hos LRF Konsult får dina idéer och engagemang forma din karriärväg!

Träffa några av våra rådgivare här på LRF Konsult

Annette

Annette Daugaard är affärsrådgivare i Göteborg

Johan

Johan Roos är affärsutvecklingschef i Stockholm

Jenny

Jenny Linder är redovisningskonsult i Linköping