Affärsrådgivare

Som affärsrådgivare på LRF Konsult arbetar du med framåtsyftande rådgivning med fokus på företagsledning, affärsutveckling och ekonomistyrning som hjälper kunden att förbättra lönsamheten och utveckla sin affärsverksamhet.

Hos oss har du stor möjlighet att skapa en dynamik i din yrkesroll där du får omväxling i ditt arbete och möjlighet att utvecklas. Utöver att arbeta med dina grundläggande arbetsuppgifter finns det flera projekt och spetskompetensnätverk att engagera sig i. Hos oss arbetar all personal med att skapa tillväxt och vi ser gärna att du blir en av våra tillväxtambassadörer.

Din kompetens är vår framgång!

Vi satsar mycket på kompetens och vi förväntar oss att du bidrar till vårt mål att bli Sveriges bästa rådgivningsföretag. Inom affärsrådgivningen innebär det att du har grundkunskaper inom samtliga tre huvudområden, företagsledning, affärsutveckling och ekonomistyrning, samt att du utvecklar djupare kompetens inom ett eller flera områden. Vi arbetar med individuella utvecklingsplaner och du har möjlighet till stor påverkan på din framtida arbetssituation och roll på marknaden.

Som erfaren affärsrådgivare med specialistkunskap har du möjlighet att söka auktorisation hos oss. I och med att du är auktoriserad ingår du i ett nätverk med landets bästa affärsrådgivare.

Träffa några av våra rådgivare på LRF Konsult

Annette

Annette Daugaard är affärsrådgivare i Göteborg

Johan

Johan Roos är affärsutvecklingschef i Stockholm

Jenny

Jenny Linder är redovisningskonsult i Linköping