Fastighetsmäklare

Som Fastighetsmäklare på LRF Konsult kommer dina dagar vara mycket omväxlande. Efter två kundmöten på kontoret bär det av till den vackra gården vid sjön som skall säljas, detta innan du lunchar med några arbetskamrater och diskuterar de stigande markpriserna i kommunen.

Varje fastighet är unik liksom varje fastighetsägare vilket gör att du ställs inför nya utmanande situationer vid varje fastighetsaffär. Anledningen till att man säljer en lantbruksfastighet är många och oavsett vilken anledning får du såväl köpare som säljare att känna ett stort förtroende för dig liksom för LRF Konsult. Det handlar om fastighetsförmedling med långa kundrelationer där både köpare och säljare efter ditt arbete med stor sannolikhet förblir kunder hos LRF konsult genom någon av våra andra tjänster.

Då vi arbetar med fastighetsförmedling av komplex art är erfarenhetshetsutbyte med arbetskamrater viktigt, liksom att hela tiden uppdatera sin kunskap samt lära sig mer, via interna eller externa kurser. Utöver att arbeta med dina grundläggande arbetsuppgifter finns det flera interna projekt att engagera sig i samt delta i kompetensnätverk.

LRF Konsult är ett stort företag med stora möjligheter till utveckling. I framtiden kanske du även hjälper dina kunder med rådgivning och deklaration! Eller kan det vara intressant att lära sig bli generationsskiftare och på sikt även vara auktoriserad generationsskiftare? Har du ambitionen att leda andra finns det stora möjligheter för rätt person.
Din kompetens och känsla för att hantera kunder på ett professionellt sätt är vår framgång!

Träffa några av våra rådgivare på LRF Konsult

Annette

Annette Daugaard är affärsrådgivare i Göteborg

Johan

Johan Roos är affärsutvecklingschef i Stockholm

Jenny

Jenny Linder är redovisningskonsult i Linköping