Jurist

Som jurist på LRF Konsult kommer du arbeta nära våra kunder och aktivt hjälpa dem inom exempelvis affärsjuridik, familjerätt, markintrångsärenden, fastighets- och arrenderätt. Du arbetar med juridik som många gånger är mycket specialiserad och kräver djup kunskap inom rättsområdet.

Hos oss har du stor möjlighet att skapa ett omfattande nätverk eftersom vi har en av de större juridiska verksamheterna i Sverige med närmare 100 medarbetare. Juristerna sitter oftast tillsammans och finns på över 30 kontor i Sverige. Du kan alltså bo utanför storstadsregionerna och ha ett mycket kvalificerat juridiskt arbete hos LRF Konsult. De ärenden som du stöter på är mycket omväxlande och därmed har du möjlighet att ständigt utvecklas som jurist. Utöver att arbeta med dina grundläggande arbetsuppgifter finns det flera interna projekt att engagera sig i samt delta i kompetensnätverk beroende på just ditt intresse och specialisering.

Din kompetens är vår framgång!

Vi satsar mycket på våra interna utbildningar för att våra medarbetare ständigt ska kompetensutvecklas och få möjlighet att träffa medarbetare från andra delar av Sverige för att knyta nätverk. Vi arbetar med individuella utvecklingsplaner och du har möjlighet till stor påverkan på din framtida arbetssituation och roll på marknaden.

Karriär för en jurist på LRF Konsult kan vara att bli en av Sveriges ledande jurister inom något av våra specialistområden eller så kan du bredare i din kompetens. Många av våra jurister arbetar inom områdena Allmän fastighetsrätt, Familjerätt och juridik vid Generationsskiften. Om du vill ta en aktiv roll i något juridiskt kompetensområde inom LRF Konsult finns det stora möjligheter att knyta kontakter både internt och även gentemot våra universitet och studenter.

Träffa några av våra rådgivare på LRF Konsult

Annette

Annette Daugaard är affärsrådgivare i Göteborg

Johan

Johan Roos är affärsutvecklingschef i Stockholm

Jenny

Jenny Linder är redovisningskonsult i Linköping