Lantbruksekonom

Vill du arbeta med företagare som äger, driver och lever med sina lantbruk? Vill du vara med och skapa förutsättningar för livskraftiga lantbruk i Sverige?

Då ska du arbeta som lantbruksekonom hos LRF Konsult. Som lantbruksekonom hos oss arbetar du nära kund och sköter självständigt bokföring, boksklut, deklarationer och ger företagsekonomisk rådgivning till våra lantbrukskunder. Vi tror att nyckeln till att lyckas som lantbruksekonom hos oss är att du har ett genuint intresse och passion för de gröna näringarna.

I snart 100 år har vi hjälp lantbruksföretag i hela landet och under åren har vi byggt upp en unik kunskap och kompetens. Inom de gröna näringarna är vi är marknadsledande med vårt välutvecklade tjänsteutbud och vi ligger ständigt i framkant med nya tekniska lösningar till våra kunder för att förenkla deras vardag.

Vi satsar mycket på våra interna utbildningar för att våra medarbetare ständigt ska utvecklas inom segment Lantbruk där det finns möjligheten att delta i kompetensnätverk där du träffa medarbetare från andra kontor, delar erfarenheter och utvecklas tillsammans.

Hos oss har alla individuella utvecklingsplaner och du har möjlighet till stor påverkan på din framtida arbetssituation och roll på marknaden. LRF Konsult erbjuder stora möjligheter till professionell utveckling och det är du själv som bestämmer om du vill vara specialist eller bred i din kompetens. Arrendespecialist, Tvärvillkorsrådgivare, EU-rådgivare, Affärsrådgivare eller har du ambitionen att bli ledare? Vi satsar mycket på vårt ledarskap och för den rätta finns stora möjligheter att avancera till en chefsposition.

Träffa några av våra rådgivare på LRF Konsult

Annette

Annette Daugaard är affärsrådgivare i Göteborg

Johan

Johan Roos är affärsutvecklingschef i Stockholm

Jenny

Jenny Linder är redovisningskonsult i Linköping