VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

David Höög - ny jurist på Örebrokontoret

Varmt välkommen till LRF Konsult David! David är ny som jurist på vårt kontor i Örebro.


Hur gjorde du för att få jobb hos LRF Konsult?David Höög
Jag var anställd på en lokal juridisk byrå och fick genom kontakter på LRF Konsult redan på att en tjänst skulle bli ledig. Jag har varit i kontakt med LRF Konsult tidigare och kände att en tjänst här skulle vara perfekt för mig. Det känns som ett väldigt intressant och humant företag som både bryr sig om sina medarbetare och kunder. 

Genom att bevaka LRF Konsults hemsida kunde jag skicka en ansökan så snart en rekrytering kom igång. Efter min anställningsintervju med en rekryteringsfirma träffade jag den juridiska avdelningen på kontoret och som man säger i kärleksfilm, det sa bara klick.

Hur har din första tid varit på LRF Konsult?
Min första tid på LRF Konsult har kantats utav utbildningar såväl introduktion som generationsskiftesutbildning. Jag kom igång med egna kunder redan första månaden varför jag har haft fullt upp sedan start.

Mitt arbete är mycket fritt men jag arbetar tätt ihop med mina kollegor. Då jag arbetar inom rättsområden som jag tidigare inte varit verksam i får jag vid behov guidning och stöd av mina seniora kollegor.

Vad är det bästa med LRF Konsult?
Det bästa med LRF Konsult är friheten att arbeta med egna kunder från dag ett och inom flera rättsområden. Dagarna är aldrig den andra lik varför stor variation finns i arbetet. Jag lär mig något nytt varje dag och trivs jättemycket med det jag arbetar med. Då vi arbetar med småföretagare så får vi verkligen en chans att göra skillnad för dem i deras vardag. Om företaget går bra och är lönsamt så mår ju företagaren bra. Genom att ge dem en personlig juridisk rådgivning och stötta dem i deras företagande så kan vi förenkla småföretagarnas vardag. Det gör att jag verkligen känner att jag gör skillnad i mitt arbete, varje dag, och jag får ofta ett varmt tack eller ett leende från mina kunder. Det känns väldigt roligt! 

Anna Skult

Örebrokontoret

Hanna Carlid

Gnestakontoret

Emil Sahrling

Robertsforskontoret

Robin Lindström

Umeåkontoret

Ewa Eaglewing

Örebrokontoret

Kristian Hederfeldt

Visbykontoret

Sandra Contenius

Lidköpingskontoret

Fredrik Rosén

Tranåskontoret

Erika Hellstrand

Västeråskontoret