VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Emil Sahrling ny redovisningskonsult i Robertsfors

Läs intervjun med Emil Sahrling som är Robertsforskontorets senaste rekrytering.

Emil SahrlingHur gjorde du för att få jobb hos LRF Konsult?

Jag och min familj bodde i Skåne men hade gått i tankarna på att flytta norrut ett tag. En bekant i Robertsfors, som är min hemort, hörde av sig och sa att det skulle komma ut en tjänst på LRF Konsult där. Jag hörde av mig till kontorschefen och efter ett bra telefonsamtal bestämdes det att jag skulle flyga upp för en intervju. Intervjun väckte mitt intresse och när dessutom alla praktiska detaljer kring flytten lades till rätta fanns ingen tvekan.

Hur har din första tid varit på LRF Konsult?

Jag kom in i januari 2017 för att sedan gå på föräldraledighet med vårt tredje barn tämligen omgående. Innan dess hann jag börja på att sätta mig in i arbetet och känna på deklarationssäsongens intensitet. Därför blev den första tiden väldigt utdragen tidsmässigt men har hunnit märka att LRF Konsult är måna om sina medarbetare och att tempot är högt. Jag har ju dessutom fått en introduktionsutbildning som alla nyanställda får när man börjar. Något som hjälper en att komma in i både rollen och företaget. Det har varit en bra start.

Vad är det bästa med att arbeta på LRF Konsult?

Det som känns absolut mest spännande med LRF Konsult är att komma in i en bransch som genomgår en rejäl förändring i digitaliseringens anda. Det är tydligt att LRF Konsult vill vara drivande på denna resa och hitta effektivare arbetssätt för medarbetarna men också digitala paketlösningar som skapar kundvärde och enkelhet för småföretagarna! Det är ett stort fokus på att skapa lönsamhet för våra kunder och ingen kund är den andra lik. Att få kombinera den interna resa med att utveckla kundföretagen är otroligt inspirerande och utmanande. Att arbetet dessutom är väldigt omväxlande och att man får lägga upp dagarna som man själv önskar så länge man faktiskt levererar det man ska, är en stor fördel. LRF Konsult ger frihet med stort ansvar och flexibilitet i arbetstiderna. Det uppskattar jag.