VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Erika Hellstrand - Varmt välkommen som ny skogsekonom

Träffa LRF Konsults nya skogsekonom, Erika Hellstrand som arbetar på kontoret i Västerås - Varmt välkommen!

Hur gjorde du för att få jobb hos LRF Konsult?Erika Hellstrand

Det sista året på Skogsmästarprogrammet lämnade jag in mitt CV till HR i samband med att LRF Konsult hade en företagskväll på skolan. Redan innan jag började studera hade jag funderat på att jobba mot skogsekonomi  och började under utbildningen att intressera mig för fastighetsrätt vilket ledde till att jag  även började läsa in mäklarutbildningen på SLU.

När kontorschefen i Västerås hörde av sig under vintern kändes det naturligt att träffas och diskutera en eventuell framtid på LRF Konsult. Jag gick från vårat möte med ett gott intryck av företaget och kontoret och därför kändes det bra då vi senare kom överens om att jag efter avslutade studier skulle börja min anställning på kontoret i Västerås.


Hur har din första tid varit på LRF Konsult?

Mycket lärorik, som för alla nya. Det har varit både intensivt och lugnt på samma gång. Att komma in ny på hösten har varit bra då det är lågsäsong på ekonomisidan och jag har kunnat lägga mer tid på att introduceras inom tjänsteområdet fastighetsförmedling. Jag har haft fantastiskt hjälp av min fadder och övriga kollegor och trivs kanonbra på kontoret.

Vad är det bästa med att arbeta på LRF Konsult?

Det är skönt att jag kan styra min tid relativt fritt. Jag uppskattar också att ständigt se den nytta vi gör hos våra kunder, vilket är drivkraften i mitt arbete. Det skapar motivation hos mig. LRF Konsults gemensamma kompetens gör att jag kan känna mig trygg i att kunna leverera rådgivning av hög kvalitet även om jag själv inte sitter på kunskap inom alla områden. En stor styrka är att vi på kontoret, och även utanför, kan samarbeta med kunder och jag lär mig mycket av att arbeta ihop med erfarna kollegor. 

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas enligt PUL