VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Ewa Eaglewing - ny redovisningskonsult i Örebro

Varmt välkommen Ewa Eaglewing, ny redovisningskonsult på LRF Konsult i Örebro! Här berättar Ewa mer om sin först tid på LRF Konsult.


Hur gjorde du för att få jobbet hos LRF Konsult?Ewa Eaglewing

Jag fick ett spontant infall och kastade iväg en ansökan i all hast när jag såg att man sökte personal. Därifrån följde ett antal intervjuer och uttagningar via rekryteringsföretag först och sedan i möten med LRF Konsults egen personalchef och kontorschef. Efter detta fick jag genomföra tester med personlighetstest och intelligenstester. Slutligen möttes vi på nytt och jag blev erbjuden att få börja hos LRF Konsult.


Hur har din första tid varit på LRF Konsult?

Det har varit en väldigt intensiv, utvecklande och rolig period då man snabbt kastas in i arbetet med nya företag och dessutom får en del nya system att arbeta i.  Här på LRF Konsult är man väldigt mån om att personalen ska få den kunskap och utbildning som krävs. Introduktionskurser och utbildningar startas direkt vilket ger en stabil grund att stå på i företaget och en trygghet då man får lära känna företagets värderingar och arbetssätt men också får den kunskap man behöver för att kunna ge våra kunder den rådgivning och hjälp de behöver med god kvalitet.

Jag har väldigt många fina arbetskamrater med oerhört stor kompetens och breda backspeglar. Trots att de har så mycket att göra att tiden knappt räcker till finns det alltid ett vänligt ord och en hjälpande hand. Så här blir man väl mottagen.


Vad är unikt med att arbeta på LRF Konsult?

Det som är unikt med arbeta på LRF Konsult är att man satsar på sin personal och vill att man ska vara delaktig i den snabba utveckling som nu sker. Man tar tillvara på sin personals kompetens som finns och ger den utbildning som krävs för att få spetskompetens. Detta ger en oerhörd glädje då man får utvecklas och växa i sin yrkesroll, men också en trygg grund att stå på i mötet med våra kunder. Det är så roligt att få arbeta självständigt och vara en del av det som händer inom LRF Konsult nu och verka för att våra kunder får den hjälp de behöver. Vi har bred kompertens inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling, allt under samma tak. Vi kan därför ge en helhetssyn när man möter kund och ge stöd i alla typer av frågor som rör småföretag. Det här är en spännande och rolig arbetsplats med härliga människor.

Portrait

Kontakta oss!

LRF Konsult Kundcenter, Stockholm Tfn: 0771-27 27 27
Jag är kund idag:
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas enligt PUL