VI FÅR LANDETS SMÅFÖRETAGARE ATT VÄXA

Fredrik- nyanställd fastighetsmäklare/ skogsmästare i Tranås

Här träffar vi Fredrik Rosén som är ny fastighetsmäklare på vårt Tranåskontor.

Fredrik RosénHur gjorde du för att få jobb hos LRF Konsult?
Under min utbildning till registrerad fastighetsmäklare så ingick 10 veckors praktik som jag fick göra på LRF Konsult i Jönköpings län. Ett förträffligt sätt för mig att lära känna LRF Konsult samt ett förträffligt sätt för LRF Konsult att lära känna mig - en 10 veckors arbetsintervju kan man säga. När sedan utbildningen led mot sitt slut så blev en tjänst ledig i närheten av min hemort och jag fick efter intervju så chansen att börja!


Hur har din första tid varit på LRF Konsult?
Min första tid har varit både innehållsrik, intensiv och rolig! Jag har under min första månad fått testa på mängder av olika arbetsuppgifter; allt ifrån att stå en heldag på Elmia till att äta bullar hos kunder långt ute i skogen! Jag har så smått börjat med lite olika uppdrag och har en trygghet i trevliga/tillmötesgående kollegor med mycket erfarenhet. Nu ser jag fram emot introduktionskurser för nyanställda och kompetensdagar med kollegor från hela landet! Men det har varit en bra start, helt klart!


Vad tycker du är unikt med LRF Konsult?
LRF Konsult är ett stort och stabilt bolag som arbetar väldigt nära sina kunder! Vi har ju expertkompetens och rådgivning inom såväl ekonomi, skatt, fastighetsmäkleri, juridik och affärsrådgivning, vilket gör att kunden kan få hjälp med alla delar i sitt företag. Vi har dessutom 130 kontor som finns över hela landet och även på mindre orter. Jag tycker att den lokala förankringen är lika viktig som den är bra. Det gör att våra kunder kan känna sig trygga i att vi både är tillgängliga och kan stötta dem med det mesta som gäller deras företagande.

Vi är nya på jobbet - klicka och träffa oss

Anna Skult

Örebrokontoret

Hanna Carlid

Gnestakontoret

Emil Sahrling

Robertsforskontoret

Robin Lindström

Umeåkontoret

Ewa Eaglewing

Örebrokontoret

Kristian Hederfeldt

Visbykontoret

Sandra Contenius

Lidköpingskontoret

Fredrik Rosén

Tranåskontoret

Erika Hellstrand

Västeråskontoret